Haberler

Unakıtan, Kuru Bakliyat İşine Girdi

Güncelleme:

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu, kuru bakliyat ticareti için şirket kurdu.

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan şimdi de tarım ürünleri ithalat-ihracat işine girdi.

Unakıtan'ın yönetiminde olduğu yeni şirketin meslek grubu, kuru bakliyat, yani fasulye, mercimek, nohut gibi ürünlerin toptan ticareti. Sebat Tarım Ürünleri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi 25 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu.

ŞİRKETTE TEK YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Kurucusu Abdurrahman Cansu oldu. Cansu'nun şirketin ilk genel kuruluna kadar yönetim kurulu üyeliği devam etti. 31 Aralık 2013 tarihinde ise yönetime Abdullah Unakıtan girdi. Unakıtan şu anda Sebat Tarım Ürünleri Şirketi'nde tek yönetim kurulu üyesi.

ŞİRKETİN SERMAYESİ 50 BİN TL

Sebat Tarım Ürünleri Pazarlama şirketi 25 Temmuz 2013 tarihinde tescil edildi. Şirketin kurucusu olan Abdurrahman Cansu'nun adresi Çamlıca Erkan Vilları olarak kayıtlarda yer alıyor. Şirketin sermayesi 50 bin lira. Cansu şirket tescil edilmeden sermayenin dörtte birini ödedi, kalanı ise 24 ay içinde ödenecek.

UNAKITAN'IN ŞİRKETLERİ

A.B Gıda: 26 Ocak 2011 tarihinde kuruldu. Sermayesi 50 milyon lira.

Serab Gıda, Telemobil Bilgi İletişim: Bu şirketlerde Abdullah Unakıtan eski yönetim kurulu üyesi.

FAB Gıda: Unakıtan'ın yönetim kurulunda yer aldığı bu firma iptal edildi. AB Gıda'nın Avrupa yakasındaki dağıtımını yapmak üzere kurulmuştu.

SAB Makine: 22 Temmuz 2005'te kuruldu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Kemal Unakıtan Avrupa Birliği Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

yorumsuzizmirli1700@hotmail.com:

Osmancık pirincin kilosu 3 ay da, 2 liradan 4 liraya çıkınca, kuru fasulye de 4 liradan, 10 liraya çıkınca milletin boğazından, kimlerin cebi dolacak acaba diye düşünüyordum.. şeytanın işi yok, acaba fırsatçılar kim diye de aklıma geldi.. Unakıtan'ın oğlu muhtemelen yeni bakan çocuklarının götürdüklerini görüp, hırslanmıştır.. e para bol istedikleri her işi yaparlar..

72
2
yanıtYanıtla
hüsnüzanmustafa_sahin42@hotmail.com:

kefenin cebi yok

62
2
yanıtYanıtla
TRAKYALIretry2121@hotmail.com:

UNATIKAN seni unutmadık..oğlun yumurta işine girdi.Özel kanun çıkarılıp vergiden muaf tutulmuştu.Aslında yıllar önce gerçekleşen bu kıyak bugünlerin habercisiydi.O günlerde dikkate alınmadı.Devlet yöneticilerinin oğulları üstünden yürütecekleri dümenler....çalmalar, çırpmalar,rüşvetler..ah benim güzel HALKIM...

52
4
yanıtYanıtla
DÜRÜSTturkuaz0674@hotmail.com:

bu adamın son halini gören varmı? akıl sahibi insanlar bunun son halini görseüp ibret çıkarmları gerekir. Yüce rabbimin adaleti sonsuz bunun son hali içler acısı tam bir ibretlik tablo.

49
3
yanıtYanıtla
AZA KANAAT ETkemal.33.40@hotmail.com:

ALLAH; NEFİSSİZLİK YAPANLARI, ZENGİNLİĞİNE ZENĞİLİĞİ KATKMAK İÇİN YATIP KALKANLARI, ASGARİ ÜCRET İLE GEÇİNEN İNSALARI DÜŞÜNMEYENLERİ, TİCARET HELAL DİYEREK TİCARET ADI ALTINDA 1'e ALIP 1000''e SATARAK KAR YAPANLARI KAHIR İLE GAZAP EYLESİN.

47
2
yanıtYanıtla
yorumsuzizmirli1700@hotmail.com:

AMİN.. dürüst çalışarak zengin olanlara kimsenin lafı yok. rızkların da gözümüz de yok.. Allah onlara zenginlik nasip etmiştir... ancak, aç gözlülükleri ve doymayan nefisleri yüzünden, sıkıntı ile yaşamaya çalışan işçiyi, emekliyi, asgari ücretliyi düşünmeden başka insanların rıskına el uzatan vicdan yoksunu fırsatçıları Allahın ilahi adaletine bırakıyoruz..aç gözlülük ne kötü bir vasıftır.. DÜNYA NİMETİ TÜM İNSANLIĞA YETER, PAYLAŞIN...

yanıt0
yanıt0
Gülhan Baturbaturboncuk61@hotmail.com:

Dürüst olarak çalışan atadan miras kalmadıysa çalışarak kimse zengin olamaz sadece başkasına muhtaç olmaz o kadar. İşçi, emekli, asgari ücretlinin rıskıyla, vergi kaçırarak zengin oluyorlar.

yanıt0
yanıt0
direkdirek99@mynet.com:

allah belanı versin geber deyus artık geber

34
11
yanıtYanıtla
1noktahaberci_yiz@hotmail.com:

fasulye tavan yaptı gel vatandaş gelllllll:)

34
4
yanıtYanıtla
Taner Aktekinaktekin@msn.com:

Bu iktidar çevresinin; alnının akıyla bir iş yaptığına da, yapacağına da inanmıyorum. Dini bütün görünüp; halkı göz göre göre kandırmaktan başka birşey yapmadılar. Bitirdikleri dış politikamızla; daha kimlere hizmet ettikleri belli bile değil.

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title