Haberler

Ukraynalı İşadamlarından Ttso'ya Ziyaret

Ukrayna’nın Kherson kentinden gelen işadamları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek işbirliği imkânlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ukrayna'nın Kherson kentinden gelen işadamları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek işbirliği imkanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ukrayna'nın Kherson kentinden gelen işadamları Victor Popov ve Volodymyr Makukha, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kuru üyeleriyle görüştü. Ziyarette Ukrayna'da yatırımları bulunan işadamı Ali Bulut ve Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Muzaffer Ermiş de hazır bulundu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ukrayna ile daha fazla ticari ilişki halinde olmayı istediklerini belirterek "Zaman içinde ilişkilerimizin daha iyi seviyeye ulaşacağını düşünüyorum. Trabzon bölgenin ticaret ve lojistik merkezi. 25 milyar dolarlık ticaret hacmi olan Trabzon'un 1.5 milyar dolarlık da ihracatı bulunuyor. Sanayisi gelişiyor. Organize sanayi bölgesi sayısı 4'e ulaştı. Endüstri Adası yapıyoruz. Bölgenin en zengin turizm olanakları Trabzon'da mevcut. Yılda 500 bini yabancı 3 milyon turist ağırlıyoruz. Diliyoruz ki Kherson'la ticari ilişkilerimiz artsın. Trabzon'daki işadamları 130 ülkeye ihracat yapıyoruz. İşadamlarımız karşılıklı olarak daha fazla gidip gelmeli" dedi.

Ukraynalı işadamları ise Trabzon'a ticaret ve yatırım olanaklarıyla ilgili çeşitli görüşmeler yapmak üzere geldiklerini belirterek ticaretin gelişmesinin her iki ülke ve bölgenin de yararına olduğunu söylediler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Suat Hacısalihoğlu İbrahim Nalbant Ukrayna Trabzon Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title