Haberler

Tüsiad'ın Görev Dağılımı Belirlendi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yaptı Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yeni yönetim kurulunu belirledi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı yaptı Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yeni yönetim kurulunu belirledi. TÜSİAD'ın bugün gerçekleşen 43. Genel Kurulu toplantısında TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı üyelerinin seçimi gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında, TÜSİAD'ın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri belli oldu. Genel Kurul'da seçilen yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Muharrem Yılmaz'ı, Başkan Yardımcılıklarına ise Haluk Dinçer, Tayfun Bayazıt ve Memduh Boydak'ın atanmasına karar verdi.

-TÜSİAD YÖNETİM KURULU (2013-2014 DÖNEMİ)-

Toplantı sonucu belirlenen 2013-2014 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı Üyeleri, Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ve Haysiyet Divanı Asil ve Yedek Üyeleri isim listesi şu isimlerden oluştu:

"TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Başkan Yardımcısı Haluk Dinçer, (Parlamento İşleri ve Siyasi Reformlar Komisyonu Başkanı), Başkan Yardımcısı Tayfun Bayazıt (Ekonomik ve Mali İşler Komisyonu Başkanı), Başkan Yardımcısı Memduh Boydak (Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanı), üye-sayman Cansen Başaran Symes (Şirket İşleri Komisyonu Başkanı), üye Cenk Çimen ( Sanayi ve Tarım Politikaları Komisyonu Başkanı), Üye Sedat Şükrü Ünlütürk (Sektörel Politikalar ve Sektörel Kuruluşlar ile İlişkiler Komisyonu Başkanı), Üye Simone Kaslowski (Avrupa Birliği İşleri Komisyonu Başkanı), üye Esin Garal Argat (Bilgi Toplumu, Bilgi-İletişim Teknolojileri ve İnovasyon Komisyonu Başkanı), üye Tarkan Kadooğlu (Bölgesel Kalkınma Politikaları ve İş Dünyası Kuruluşları ile İlişkiler Komisyonu Başkanı), üye Osman F. Boyner (Küresel Ekonomik İlişkiler Komisyonu Başkanı), üye Volkan Vural (Uluslararası Siyaset ve Yurtdışı Tanıtım Komisyonu Başkanı), üye Zafer Ali Yavan ( Genel Sekreter)."

-TÜSİAD YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ (2013-2014)

-Hasan Akçakayalıoğlu

-Metin Akman

-Ahmet Aslan

-Bahadır Balkır

-Erol Bilecek

-Mustafa Çamlıca

-Davut Doğan

-Nur Ger

-Murat Özyeğin

-Mustafa Emin Say

-Orhan Turan

-Ali İhsan Yeşilova

-TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ (2013-1014)-

Erkut Yücaoğlu (Başkan)

Tuncay Özilhan (Başkan Yardımcısı)

Aldo Kaslowski (Başkan Yardımcısı)

Pekin Baran (Başkan Yardımcısı)

Cem Duna (Başkan Yardımcısı)

Yavuz Canevi (Sekreter)

Zekeriya Yıldırım (Sekreter)

-DENETLEME KURULU ÜYELERİ (2013-2014)-

Asil Üye

Şefika PEKİN

Mustafa SAYINATAÇ

Mehmet GÜN

Yedek Üye

Hüseyin GÜRER

Hamdi SAY

Baturalp CANDEMİR

-HAYSİYET DİVANI ÜYELERİ (2013-2014)

Asil Üyeler

Mehmet ŞUHUBİ

Murat DEDEMAN

Feyhan YAŞAR

Yedek Üyeler

Barbaros ÇAĞA

Emin ERGİN

Yılmaz ARGÜDEN - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Muharrem Yılmaz Tayfun Bayazıt Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title