Haberler

Tüsiad'ın 43. Genel Kurulu Başladı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) 43 Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) 43.Olağan Genel Kurul toplantısı, Four Seasons Otel'de başladı.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) 43 Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) 43. Olağan Genel Kurul toplantısı, Four Seasons Otel'de başladı.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner'in yaptığı açılış konuşmalarının ardından Genel Kurul'da, 2012 Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ile 2012 yılı Bilanço ve Gelir-Gider tabloları okunacak ve 2013 yılı bütçe tasarısı görüşülerek oylamaya sunulacak. Denetleme kurulu raporunun okunması ve yönetim kurulu ve denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek.

-YILMAZ'IN LİSTESİ-

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için aday olan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz, Genel Kurul'a sunulmak üzere aday Yönetim Kurulu asil ve yedek üye listesini oluşturdu. Yılmaz'ın sunduğu yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek aday listesi, şu isimlerden oluşuyor:

"2013-2014 TÜSİAD Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları: Cansen Başaran Symes,Tayfun Bayazıt, Memduh Boydak, Osman F. Boyner, Cenk Çimen, Haluk Dinçer, Esin Güral Argat, Tarkan Kadooğlu, Simone Kaslowski, Sedat Şükrü Ünlütürk, Volkan Vural, Muharrem Yılmaz.

Yönetim Kurulu Yedek Üye Adayları: Hasan Akçakayalıoğlu, Metin Akman, Ahmet Aslan, Bahadır Balkır, Erol Bilecik, Mustafa Çamlıca, Davut Doğan, Nur Ger, Murat Özyeğin, Mustafa Erhan Say, Orhan Turan, Ali İhsan Yeşilova."

-TÜSİAD'DA YÖNETİM KURULU 10'DAN 12'YE ÇIKIYOR-

Diğer taraftan genel kurulda Divan Başkanı Sedat Aloğlu'nun gündeme sunduğu, bazı üyelerden gelen TÜSİAD Yönetim Kurulu'nda üye sayısının 10'dan 12'ye çıkartılması teklifi kabul edildi. TÜSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurula Mustafa Koç, Hüsnü Özyeğin, Cem Boyner, Varol Civil, Turgay Durak ve çok sayıda işadamı hazır bulundu. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Muharrem Yılmaz Ümit Boyner Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title