Haberler

Türktraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özdemir Açıklaması

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, gelişen teknolojinin çiftçilerin beklentilerini değiştirdiğini söyledi.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, gelişen teknolojinin çiftçilerin beklentilerini değiştirdiğini söyledi.

Özdemir, bir otelde gazetecilerle bir araya geldi.

Adana'nın verimli topraklarıyla dikkati çektiğini anlatan Özdemir, kentin gerek tarım ekonomisindeki yeri gerekse de sahip olduğu çiftçi profiliyle kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Teknolojide yaşanan gelişmelerin, tarımsal makine ve ekipmanlara olan yansımasının çiftçilerin beklentilerini de değiştirdiğini dile getiren Özdemir, "Her alanda olduğu gibi tarım alanında da teknolojinin sunduğu yenilikler, zaman ve maliyetten tasarruf; verimlilikte de ciddi artışlar sağlıyor. Yenilikçi teknolojileri deneyimleyen çiftçiler ise traktörlerden daha iyisini beklemeye başlıyor. Bizler de çiftçilerimizi, verimlilik sağlayan en iyi teknik özelliklerle birlikte en şık tasarıma da sahip traktörlerle bir araya getiriyoruz." dedi.

Özdemir, iş makineleri alanında kısa sürede yükselen bir başarı grafiği yakaladıklarını söyledi.

Bu yıl içinde Türkiye'nin 11 farklı ilinde New Holland 'İş Makineleri Tatbikat Tur'u etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Çiftçiler ve çiftlik sahiplerinin yanı sıra inşaat sektöründen hafriyatçı, müteahhit ve belediyelerden konuklarımızı da ağırladığımız bu etkinliklerimizde müşterilerin, ürünleri bire bir test edebilecekleri demo aktivitelerinden oldukça etkilendiklerini gördük. Bu noktadan hareketle; Adana Tarım Fuarı'nda bir ilki gerçekleştirerek iş makineleri standımızda özel bir demo alanı hazırladık."

Kaynak: AA / Ekonomi

İrfan Özdemir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title