Haberler

Türkiye Sahte Üründe İkinci Oldu

Güncelleme:

Dünyada en büyük sahte ürün üreticisi Çin olurken Çin`i ikinci sırada Türkiye izliyor.

OECD tarafından yayımlanan bir rapora göre, dünyada yılda 500 milyar dolar değerinde sahte ürün ticareti yapılıyor.

DÜNYA TİCARETİNİN YÜZDE 2,5'İ SAHTE

Fortune Türkiye'nin haberine göre, Dünyada ithal edilen sahte ürünlerin değeri 2013 yılında 461 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. 17,9 trilyon dolarlık dünya ticaretinin yüzde 2,5'ini ithal edilen sahte ürünler oluşturuyor.

EN BÜYÜK SAHTECİ ÇİN

Dünyada en büyük sahte ürün üreticisi Çin olurken onu ikinci sırada Türkiye izliyor. Gümrükte el koyulan sahte malların yüzde 3,3'ü Türkiye'de üretiliyor.

Türkiye'yi yüzde 1,9 oran ile Singapur, onu yüzde 1,6'lık pay ile Tayland, yüzde 1,2 ile Hindistan ve yüzde 0,6 orana sahip Morokko izliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Fortune Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (124)

GAMZE:

100 000 BIN CAMI, MEDRESE, TURBE VAR AMA NERDEYSE SAHTEKARLIKTA DUNYA IKINCISIYIZ, AFERIN SENEYE BIRINCIYIZ. SOZDE MUSLUMAN ULKESI, PEH, PEH

26
6
yanıtYanıtla
KES:

İŞİNİZE GELİNCE BİRDEN ÜLKE MÜSLÜMAN LAFLARI. . . . 1 -. HERKES MÜSLÜMAN DEĞİL 2 HER MÜSLÜMAN GÜNAHSIZ DEĞİL

yanıt4
yanıt1
solcular sulucan gibi maalesef !!!!:

ulaan chplilerden ne hayir gelir !!!hendek kazan terröriste arkadasim , kahraman asker diyor pkkli terröristlere!!!! iran ile türkiye arasinda savas ciksa irani tutarim diyorlar !!!Allah belanisi versin sizin !!!Millet bunu unutmiyacak ve affetmiyacak !!! secim sonuclarindan belli oldugu gibi !!!siz solcular istediginiz kadar ugrasin millet size biyik altindan güllior ve dalga gecior !!! Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

1
29
yanıtYanıtla
yazdim yaziyorum:

selahaddin baskan bosuna demedi cin mali cakma milliyetcilik diye turklere

16
10
yanıtYanıtla
CEMIL DEDE:

ISTANBUL CAMLICADA CAMII YAPACAGINIZA VATANDASI DOGRU YÖNE YÖNLENDIRIN!!!

15
8
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Biz zaten 13 yıldır sahneye sahteleri çıkardık. ŞU AN GÖZÜKEN BİR BAŞBAKANIMIZ VAR. Düşünün bakalım HAKİKİ Mİ yoksa SAHTE Mİ. Başbakanlık görevini yapabiliyor mu. Yoksa yapar gibi mi gözüküyor.

21
1
yanıtYanıtla
Mustafa EmreMobil-IOS:

Yaşasın dünya ikincisi olmuşuz.

20
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

AK PARTI GELMEDEN NE DURUMUNDAYDI YA VATAN BAKIN BAKAM HASTANE KUYRUKLARINA ;EKONOMI DURUMUNA !!!!KATIL BASI APO GELDI ASAMADINIZ AVRUPYAYA GIRMEK ICIN!!!!VE BUNA MHP CHP VE SOLCULAR HEPSI DAHIL !!!KÖYLU GARIBAN FAKIR KALSIN, SOLCULAR BUNU ISTEDI HEP CÜNKÜ O KESIM MÜSLÜMAN KESIM !!!ak parti geldi millet rahatladi ve bunu istemeyenler güneydoguda ve gezi olaylarinda isyan cikartilar !!!! hadi urdan secimlerde solcular ve dinsizler hep yenilgiye ugrayacaklar !!!!

9
12
yanıtYanıtla
barış:

bütün kötü şeylerde dereceye giriyoz bütün iyi şeylerde sonuncu oluyoz

13
6
yanıtYanıtla
asi:

türkler her şeyde ya birinci yada sonuncu oluyor. bilim ve güzel şeylerde sonuncu sahtekarlık ve kötü şeylerde birinci olmaya başladı

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title