Haberler

Türkiye'nin En Güçlü İş Kadınları Bir Araya Geldi

Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Ağaoğlu: "Fortune Türkiye Dergisi'nin 'Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını' listesini oluşturan bu kadınlar ekonomiye önemli katkısı olan insanlar"

Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu, "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını"nın ekonomiye önemli katkı sunduğunu söyledi.

Fortune Türkiye Dergisi'nin "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesini oluşturan üst düzey yöneticilerin katıldığı öğle yemeğinde konuşan Ağaoğlu, Türkiye'nin en güçlü 50 kadınını bir araya getirdiklerini belirterek, " Oldukça bayan ağırlıklı bir toplantı oldu. Aradaki birkaç erkekten biri olarak kendimi şanslı hissediyorum. Bu kadınlar ekonomiye önemli katkısı olan insanlar" diye konuştu.

Ağaoğlu, bu toplantıyı hem iş kadınlarının birbiriyle tanışmaları hem de aralarındaki ilişkileri geliştirmeleri adına düzenlediklerini ifade etti.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş da gelecek nesilleri yetiştiren kadınların eğitim seviyesinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Güçlü kadınlar güçlü Türkiye'yi oluşturuyor. Kadınlara destek olduğunuzda yapamayacakları şey yok" dedi.

Fonlardan destek alarak iş kuran İrem Çamtepe de ilk sermayesinin 700 lira olduğunu, iş yapmak için kendisinin fırın ve pasta kalıpları aldığını aktararak, bir yıl içinde iş kurmayı kendine hedef koyduğunu ve bunu başardığını söyledi. Çamtepe, Feneryolu'nda Hatay yemekleri yapan bir iş yeri açmak istediğini ve bunun için destek beklediğini kaydetti.

Toplantıya, Boyner Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un eşi ve Haremlique firmasının ortağı Caroline Koç ve çok sayıda iş kadını katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Fortune Türkiye Caroline Koç Ümit Boyner Ali Ağaoğlu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title