Haberler

Türk Otomotiv Devi BMC Satışa Çıktı

Güncelleme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, BMC'yi 985 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Nisan'da yapılacak.

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, TMSF Mayıs 2013'te Mehmet Emin Karamehmet'in borçlarına karşılık el koyduğu BMC'yi satışa çıkardı.

BMC için muhammen bedel 985 milyon lira olarak belirlenirken, satış ihalesine katılacak olanların 98.5 milyon lira teminat yatırması gerekiyor. İhale 10 Nisan saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'de bulunan merkezinde yapılacak.

Kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ihale, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

İhalede kazanan firma açık artırma ile belli olacak.

TMSF EL KOYMUŞTU

TMSF, 18 Mayıs'ta Mehmet Emin Karamehmet’e ait Çukurova Grubu’na bağlı Show TV ve BMC’ye aynı anda el koymuş ve gerekçe olarak Çukurova Grubu'nun borçlarını ödememesini göstermişti.

BMC ayrıca son dönemde ödenemeyen alacaklarla gündeme gelmiş, örgütlü sendika maaşlar ödenmediği için uzun süre eylem yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Mehmet Emin Karamehmet Çukurova Grubu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (42)

İSA DİNÇERisadincer_@hotmail.com:

ŞU YOLSUZLUK MUHABBETİ ÇIKMASAYDI SAHİBİ BELLİYDİ YA ÇALIK YADA ALBAYRAK ALIRDI İHALEYİ NASILSA SİLAHLI KUVVETLERE DE SOKTULAR BEŞ PARA ETMEZ ARAÇLARI YEDEK PARÇANIN GÖZÜNE VURACAKLARDI AMA ŞİMDİ GİZLİ YALAKALARDAN BİRİSİ ALABİLİR

28
31
yanıtYanıtla
nevzatdaghandagli57@hotmail.com:

beş para etmez dediğin o araçlar askeriyenin göz bebeği taş gibi araçlardır.önce araştır sonra yorum yap

yanıt0
yanıt0
isa dinçerisadincer_@hotmail.com:

düzmece parkurlarda değil gerçek arazide testte tabi tutsaydınız anlardınız ne demek istediğimi ben bizzat hakkaride test ettim ayrıca iflas edeceğini tsk'ya satışı yapılmadan duymuştum.

yanıt0
yanıt0
serhatkaradenizserhatkaradeniz@hotmail.com:

SATA SATA BİTİREMEDİLER SEÇİMLERDE PARA İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN BUNU YAPIYOLAR ÖNEMLİ OLAN SATMAK DEĞİL YAPMAKTIR AMA BUNLARIN TEK YAPTIĞI ŞEY MİLLETİN PARASINI YEMEK YAZIKLAR OLSUN SİZEEEEEE

25
31
yanıtYanıtla
fthfatihgermany@hotmail.com:

lan denyomusn adam napsin ozel sektor batmis bir firma

yanıt0
yanıt0
hakpekhakpek@mynet.com:

firmanın geçmişini bilmeden ahkam kesiyorsun..Bende bu sektörde çalışıyorum..Sen biliyormusunki bu ülkede ilk motor krank ve kam ( ekzantrik ) milini BMC yapmıştır..Bu fabrika türk sanayisine çok şey katmıştır.. Birilerinin cebi dolması için satışa çıkarılmıyor..İyi anla bu işin geri aşamalarında neler var anla ondan sonra yazmaya, ahkam kesmeye başla..Şahsen bu satıştan benim canım acıyor..

yanıt0
yanıt0
yildirimsaimesra@mynet.com:

RTE bunuda Bilalin vakiflarina bagislasin

38
17
yanıtYanıtla
BAVURDULUbavurdulu0326@hotmail.com:

DÖRTTE BIR FIYATINA YÜZDE 10 KOMISYON BEDELIYLE HEM ALANIN HEMDE SATANIN KARLI CIKACAGI KESIN. ZARARLI OLAN GENE TÜRKIYENIN DEGERLERI OLACAK. GERCI NE SATILMADIKI BU SATILMASIN.

34
12
yanıtYanıtla
HIDIRsahit@windowslive.com:

BİRDE BİZDEN ÖNCE BİRŞEY YAPILMADI DERLER, TEK YAPTIKLARI DÜZ OVAYA ASFALT DOKMEK, 10 YILDIR TÜRKİYENİN SANAYİ VE TEKNOLOJİ KURUMLARINI SATA SATA BİTİREMEDİLER. NANKÖR VATAN HAİNLERİ

25
21
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜYORUMseriklimustafa@hotmail.com:

ALLAHTAN DİLERİM Kİ BU İFLASLAR BAŞKA İFLASLARI BERABERİNDE GETİRMEZ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERİN...

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title