Haberler

Tüketicilerin su tercihi yine "Erikli"

Ambalajlı su kategorisinde tüketicilerin tercihi bu yıl da Erikli oldu.

Ambalajlı su kategorisinde tüketicilerin tercihi bu yıl da Erikli oldu.

Erikli, iki farklı tüketici araştırmasında rakiplerini açık ara geride bırakarak ambalajlı su kategorisindetüketicilerin ilk tercihi olduğunu bir kez daha gösterdi. Media Cat dergisi tarafından düzenlenen " Türkiye'nin Lovemark'ları" araştırması, 17 farklı kategoride tüketicilerin gönlüne taht kuran markaları belirledi. Ipsos Araştırma şirketi tarafından yürütülen çalışmada her bir kategoride tüketicilerin aklına gelen ilk marka, markaya duyulan yakınlık, beklenti ve ihtiyaçları karşılama, en sevilen, asla vazgeçilemeyen marka olma kriterleri üzerinden değerlendirmeler yapılıyor. Tüketicilerin yaptığı değerlendirmeler sonucunda her bir kategori için "en sevilen marka", yani "Lovemark" belirleniyor. Erikli Su, tüketicileriyle arasında kurduğu sıcak bağı birkez daha kanıtlayarak dördüncü kez üst üste Türkiye'nin "En Sevilen Ambalajlı Su" markası seçildi.

Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama Direktörü Can Emci, Erikli'nin ambalajlı su kategorisinde dört kez Lovemark ve ilki gerçekleştirilen "Benim Markam" araştırmasında içme suyu-ambalajlı su kategorisinin lideri seçilmesiyle ilgili şunları dile getirdi:

"Erikli olarak faaliyete başladığımız günden bu yana markamızı büyütürken, ülkemizde ambalajlı su pazarının gelişimine katkı sağlayacak öncü ve yenilikçi adımlar atıyoruz. Geleceği planlarken sadece kendi işimizi değil, dokunduğunuz tüm paydaşlarımızın ve içinde bulunduğumuz sektörün de gelişimini hedefliyoruz. Türkiye'nin en sevilen markası olarak farklı tüketici araştırmalarında lider olmamızın arkasında da bu felsefemiz var. Kurduğumuz bu değer sisteminin tam kalbindeise bizi liderliğe taşıyan tüketicilerimiz yer alıyor. Biz de tüketicilerimize,tek bir damlasına dahi dokunmadan suyumuzu ulaştırmaya çalışıyoruz.Bunu yaparken her zaman onlarla iletişim içinde olmayı, sıcak bir bağ kurmayı önemsiyoruz. Kısacası duyulara, duygulara, samimiyete ve inovasyona önem veren bir marka olarak tüketicilerimizin kalbinde edindiğimiz yeri koruyabilmek adına çalışıyoruz" - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Erikli Ipsos Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title