Haberler

TŞOF Başkanı: Yapılan zammın geri alınması piyasayı rahatlatacaktır

Güncelleme:

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, akaryakıta gelen zammın geri alınması gerektiğini belirtti. Apaydın, yapılan zammın yük ve yolcu taşımacılığını etkileyeceğini ve piyasayı rahatlatacağını söyledi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Yapılan zammın geri alınması piyasayı rahatlatacaktır" dedi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, akaryakıta gelen zamlara ilişkin açıklama yaptı. Apaydın, açıklamasında Brent petrol fiyatının düşmesine rağmen akaryakıta gelen zammın doğru olmadığını vurguladı.

Enflasyonu aşağı çekmek için gösterilen gayretlerin farkında olduklarını belirten Apaydın, şunları kaydetti:

"Yük ve yolcu taşımacılığında ihale alan ya da şartnamelerle yolcu taşıyan insanları etkileyecektir. Şehir içindeki yolcuları etkileyecektir. Yapılan zammın geri alınması piyasayı rahatlatacaktır. Üretimde hep akaryakıt var ve o olmayınca tarlayı süremiyoruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Şoförler Ve Otomobilciler Federasyonu Fevzi Apaydın Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title