Haberler

Trendyol, Anadolu'nun ürünlerini Olimpiyat tutkunlarıyla buluşturacak!

Güncelleme:

Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi "E-Ticaret Hizmetleri Partner"i oldu! İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Türkiye'nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi "E-Ticaret Hizmetleri Partner"i oldu. İşbirliği, Türkiye'yle birlikte, Avrupa ülkelerini de kapsayacak. İşte detaylar…

Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi partneri oldu!

Trendyol, E-Ticaret Hizmetleri Partnerliği"ne ek olarak Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak olimpiyata özel bir koleksiyon için de ayrı bir anlaşma  imzaladı.

Bu özel koleksiyon, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman'da da Trendyol uygulaması üzerinden uluslararası satışa açık olacak.

Yerli ürün ve üreticileri tüm dünya ile buluşturma hedeflerinde Olimpiyatların önemli bir viraj olduğunu belirten Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin şunları söyledi:

"Uluslararası Olimpiyat Komitesi, dünya genelinde sporun öneminin kitlelere yayılmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynayan çok değerli bir kuruluş. Trendyol olarak, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi 'E-Ticaret Hizmetleri Partner'i olduk.

Bir Türk markası, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile ilk kez böyle önemli bir iş birliğine imza atıyor. Ülkemizi bu önemli bir platformda temsil etmekten ve Olimpik Hareket'in bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

Ayrıca, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile imzaladığımız diğer anlaşma ile de, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak özel Olimpiyat koleksiyonu; Türkiye, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman'da da Trendyol üzerinden satışa sunulacak.

Ülkemizin dünya standartlarındaki üretim gücünü ve kalitesini farklı coğrafyalarla tanıştırmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanındaki yerli üretici, esnaf ve KOBİ'leri dijitalleştirerek onların daha çok müşteriye ulaşmalarına ve işlerini büyütmelerine destek olmak bizim en büyük önceliklerimizden.

Bu bağlamda, Anadolu'daki yerli üreticilerimizin ürünlerini Olimpiyat tutkunlarıyla buluşturmak bizim için gurur kaynağı. Global arenada üreticilerimizle birlikte ülkemizi temsil etmekten ve onların ürünlerini dünya ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin yanı sıra Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden ve kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandıran milli sporcularımızın da destekçileri arasındaydık. Trendyol olarak desteğimizi Paris 2024'te de sürdüreceğiz.

Bunun yanı sıra Türkiye Voleybol Milli Takımları ile birlikte Futbol Milli Takımları sponsorluklarımız devam ediyor. Bu yıl depremden etkilenen Hatay'ın gururu olan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü'nün lige dönmesini sağlamak için destek verdik.

Son olarak da Süper Lig ve 1. Lig'e isim sponsoru olarak desteğimizi açıkladık. Biz sporun birleştiren gücüne yürekten inanıyoruz. Türk sporcuların başarıları, yalnızca onların değil, tüm Türkiye'nin gurur kaynağı. Trendyol olarak, sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz"

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Televizyon ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Anne-Sophie Voumard, Trendyol ile yapılan işbirliğine ilişkin olarak şunları söyledi:

"Uluslararası Olimpiyat Komitesi olarak, Trendyol'un Türkiye'deki tasarım ve üretim yeteneklerini kullanarak Olimpiyat Giyim Koleksiyonu'nu, Olimpiyat tutkunları başta olmak üzere geniş kitlelere ulaştıracak olmasından çok memnunuz. Bu anlaşmanın, sponsorlarımızdan Alibaba'nın iş ortağı olduğu bir kuruluş ile gerçekleşmesi dolayısıyla başarısının daha da katlanacak olmasından ayrıca mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Trendyol Teknoloji Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title