Haberler

Trabzonspor Doğuş Otomotiv'den Araçlarını Teslim Aldı

Güncelleme:

Doğuş Otomotiv, Trabzonspor Kulübü ile 2005 yılından bu yana sürdürdüğü işbirliğine devam ediyor.

Doğuş Otomotiv ve Trabzon spor Kulübü arasındaki sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesini takiben, işbirliği kapsamında kulübe tahsis edilecek Audi marka araçlar, Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu tarafından, Trabzon spor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle teslim edildi. Törene, Trabzon spor Asbaşkan'ı Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu Doğuş Otomotiv'in, toplumsal gelişimin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla uzun yıllardır çeşitli kültür, sanat ve spor faaliyetlerine destek verdiğini, gerçekleştirdikleri çalışmaların arasında sürdürülebilir bir şekilde yer alan spora destek faaliyetlerinin de önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti.

Başarı sadece kulüplerin çabalarıyla elde edilemiyor

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de futbolun, büyük kitlelerin takip ettiği bir spor dalından öte neredeyse bir ekonomi haline dönüştüğüne dikkat çeken Bilaloğlu, "Futbolda ülkemizin uluslararası alanda hak ettiği yere gelebilmesi ve rekabet edebilmesi amacıyla, kulüplerimiz büyük ekonomik fedakarlıklar içerisindedir. Ancak başarı sadece kulüplerin çabalarıyla mümkün olamıyor. Yurtdışındaki örneklerde görüyoruz. Dünya kulübü olarak nitelendirilen birçok kulüp, neredeyse bir ticari kişilik gibi kurumsallaşmış durumdadır. Sponsorluk çalışmaları ile de bu pozisyonlarını artırarak sürdürüyorlar. Doğuş Otomotiv olarak biz de üzerimize düşeni yapmak ve kulüplerimize destek vermek amacındayız." şeklinde konuştu.

Türkiye'de de Dünya'da da dev kulüplerle birlikteyiz

Türkiye'de temsilciliğini yürüttükleri Volkswagen Grubu markalarının da futbol ve diğer başka spor dallarında sponsorluk yatırımları bulunduğunu söyleyen Ali Bilaloğlu, "Özellikle sporu iletişimin en önemli platformlarından biri olarak değerlendiren Audi markası, futbolun da aralarında bulunduğu birçok spor dalına sponsor olarak katkıda bulunuyor. Halen FC Bayern Münih, Real Madrid, FC Barcelona ve AC Milan gibi Avrupa'nın hatta dünyanın en büyük kulüplerine sponsorluk çalışmaları yapıyor ve oyuncularına araç sağlıyor. Bununla birlikte Volkswagen firmasının gerçekleştirdiği uluslararası Junior Masters turnuvası da bu çalışmalardan bir başkası. Türkiye'de de 2005 yılından bu yana aralarında Trabzonspor Kulübü'nün de bulunduğu 6 güzide kulüple işbirliği içerisindeyiz." dedi.

Trabzonspor Türk Futbolu'nun kilometre taşlarından biridir

İlk günden bu yana Trabzonspor Kulübü'yle sürdürülen işbirliğinin sorunsuz bir şekilde devam etiğine değinen Ali Bilaloğlu, "Spora destek verirken Trabzonspor gibi işini büyük bir titizlikle yapan ve bünyesinde çok değerli sporcuları yetiştiren bir kulüp ile yapılan işbirliği bizim için oldukça kıymetli. Türk sporunun ülkemize, Anadolu'ya yayılmasında Trabzonspor Kulübü'nün rolü büyüktür. Bu anlamda, böylesi bir kulüple birlikte yürüyor olmaktan ötürü son derece mutluyuz." diye konuştu.

Nevzat Şakar : "Ortaklarımızla daha da büyüyoruz"

Törende konuşma yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkan'ı Nevzat Şakar ise, Trabzonspor yönetimi olarak kulübün kaynaklarını daha etkin hale getirebilmek adına sponsorlarla birlikte yürüme felsefesinin ilk planda yer aldığını belirtti. Şakar, "Bu amaçla kulübümüz bünyesine önemli bir araç temini gerçekleştiren Doğuş Otomotiv öncelikli iş ortaklarımız arasındadır. Doğuş Grubu ile ortaklaşa yürüttüğümüz önemli farklı projelerimiz de bulunmaktadır. Kısacası iki camia arasında zamana yayılmış derin bir işbirliği oluşmuş durumdadır. Bizlere düşen ilerleyen süreçte bunu karşılıklı olarak daha da arttırmak olmalıdır. Ortaklarımız olarak gördüğümüz bu tarz firmalarla bir araya gelmemizin yarattığı ekonomik fayda, karşılıklı olarak iki tarafa da önemli kazançlar sağlamaktadır. Ayrı ayrı güçlü olan markaların buluşmasıyla oluşacak enerjiyi hepimiz önemsemeliyiz." şeklinde konuştu.

Şenol Güneş: Doğuş Otomotiv'e teşekkür ederiz

Törende kürsüye gelen Teknik Direktör Şenol Güneş ise Trabzonspor'a verdiği destekten dolayı Doğuş Otomotiv'e teşekkür etti. Güneş futbolun ekonomik anlamda geldiği seviye nedeniyle kulüpler için sponsorluk anlaşmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı. Törende daha sonra, Ali Bilaloğlu tarafından Trabzonspor'a verilen araçların anahtarları teslim edildi. Trabzonspor adına ise Doğuş Otomotiv üst düzey yöneticilerine üzerinde isimlerinin yazıldığı 61 numaralı birer forma verildi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Doğuş Otomotiv Nevzat Şakar Şenol Güneş Trabzonspor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title