Haberler

Tosuncuk drift görüntüleriyle gündem olan lüks aracın akıbetini de anlattı: Uruguay el koydu

Güncelleme:

Çiftlik Bank'ın kurucusu "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, Uruguay'da görüntülendiği lüks aracının akıbetini de ifadesinde anlattı. Aydın, Uruguay'ın 640 bin dolar değerindeki Ferrari marka lüks araca el koyduğunu söyledi.

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim olduktan sonra Türkiye'ye getirildi. Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine konulan Aydın, ifadesinde birçok konuya değindi.

DRİFT GÖRÜNTÜLERİ UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

Mehmet Aydın'ın Uruguay'da lüks araçla drift yaparken çekilen görüntüsü uzun süre konuşulmuştu. Fiyatının 640 bin dolar olduğu belirtilen Aydın, ifadesinde o araçla ilgili bilgiler de verdi.

Tosuncuk drift görüntüleriyle gündem olan lüks aracın akıbetini de anlattı: Uruguay el koydu

"URUGUAY MAL VALIĞIMA EL KOYDU"

Uruguay'ın mal varlığına el koyduğunu söyleyen Mehmet Aydın, "Uruguay'da Ferrari marka lüks aracıma eşime ait araca el konuldu. Yaklaşık 600-700 bin dolar değerinde şahsıma ait yatıma ve şirkete ait 7 villa arsasına, şirkete ait inşaat malzemelerine, yine şirkete ait araçlara el konuldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Uruguay Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (10)

Theo:

Muhakkak bir pislik yaptınki mal varlığına el koydular,vergi kaçırdınsa ilk baştan malvwrlığına el koyarlar orası Türkiye değil,sen Türkiyede kaç kuruş vergi ödedin,keşke Türkiyedede vergi kaçıranlara böyle yapsalar ah ah nerde öyle çalışanı soyarlar zengini daha zengin ederler

100
8
yanıtYanıtla
Gürol Gürol:

bu mac bitti sonuc tosun spor 1 avanak spor 0 önümüzdeki maclara bakalim

33
5
yanıtYanıtla
Ahmet Hakan :

Yalan, mal kaçırmak için, el koydular diyo.

33
3
yanıtYanıtla
ahmet say:

ee parayı bizden çalsın meyvesini başka ülke yesin böyle durumlarla daha çok karşılaşırız sıkı bir denetleme disiplin olmazsa ülkede gelen geçen alır gider kimse kimseyi denetlemiyor halktan alıp başkaları paylaşıyorlar millet uyuyor uyumaya devam edin bakalım sonumuz pek iyi değil gibi

33
3
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

Bu adam da yanında imamla geziyordu, çoğu insan Müslümandir kandirmaz dedi, gitti parasını yatırdı. kolay yoldan para kazanamazsiniz. bedava peynir sadece fare kapanında olur. afedersiniz fakat yaptığınız şey çok aptalca. türk milletinin aklıyla dalga geçiyor yurt dışındaki arkadaşlarım. sizin yüzünuzden rezil olduk.

28
4
yanıtYanıtla
Aslı Can:

, insanların aklı neredeydi, devlet güvencesi olmayan yere bilerek para yaptıranlar hiçte masum değil bence.tosuncuk benden para isteyenler oldu demekte haksız değil.parali adamlardan zorla para isteyen mafya Cook duymadikmi.adam bence kullanıldı.adam ilerleyen günlerde istemeden kendini içinde buldu bence..

17
3
yanıtYanıtla
Duman :

Eher simdi ne oldu hersey bos demmekki Para verenleride hic acimadim Beter olsunlar

14
3
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

ya muhtemelen yalan ama güney amerika ülkeleri acımaz

16
1
yanıtYanıtla
Ugur KILINÇ:

Tosunnnnnncuk

14
1
yanıtYanıtla
İbrahim Soyadı napcan adreside verekmi:

Bu olay olmasada yurt dışındaki arkadaşların emin ol dalga geçecek bişeyler bulurdu. Burda önemli olan onların dalga geçip akıllarınca insanımızı aşağılaması karşısında senin verdiğin tepki.

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title