Haberler

Tokatlı iş insanları Pegasus ile İzmir'e uçuş seferi talep etti

Güncelleme:

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Gökdere önderliğindeki heyet, Pegasus Hava Yolları yöneticileriyle görüşerek İzmir'e uçuş seferi talebinde bulundu. Heyet, İzmir'de yaşayan Tokatlıların sayısının fazla olduğunu ve bu seferlerle doluluk oranlarının artacağını iletti.

Tokatlı iş insanlarının Tokat- İzmir arasına uçuş seferi konulması talebiyle Pegasus Hava Yolları yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun, Turhal TSO Başkanı Erol Ayten ve Zile TSO Başkanı Necati Bice'den oluşan heyet, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Güliz Öztürk ile İstanbul'da bir araya geldi.

Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, yaptığı değerlendirmede, " İzmir'de yaşayan Tokatlı sayısının oldukça fazla olduğunu ve İzmir seferlerinin başlamasıyla birlikte tıpkı İstanbul seferlerinde olduğu kadar doluluk oranlarına ulaşılacağını Güliz Hanım'a ilettik. Haftada 4 gün İzmir-Tokat ve Tokat-İzmir arası uçuş istedik. Güliz Hanım bizleri çok iyi karşıladı ve fizibilite ekibini Tokat'a en kısa sürede yönlendireceğini iletti. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışma sonrasında nihai sonuç netleşecek. Şehrimiz için hayırlı olsun diliyor, İzmir'e direkt uçuşların gerçekleşmesi için bizlerle birlikte İstanbul'a gelen oda ve borsa başkanlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Pegasus Hava Yolları Gökdere Pegasus Fatih İzmir Tokat Turizm Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title