Haberler

Tmsf, İnanlar İnşaat'a Ait 138 Konutu Satacak

Güncelleme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat AŞ’ye ait 138 gayrimenkul için satış kararı aldı. Satışa çıkacak 138 gayrimenkul için 206 milyon TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye teklif vermek için sadece 22 gün tanındı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat AŞ'ye ait 138 gayrimenkul için satış kararı aldı. Satışa çıkacak 138 gayrimenkul için 206 milyon TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye teklif vermek için sadece 22 gün tanındı.

TMSF, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında el koyulduktan sonra kayyum olarak atandığı şirketlerden birinin daha mallarını satışa çıkardı. İhaleye dair ilan Resmi Gazete'de yayınlandı. İlanda şu bilgiler yer aldı:

"KAPALI ZARF VE AÇIK ARTIRMA USULLERİ BİRLİKTE UYGULANACAK: Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat AŞ'ye ait gayrimenkullerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışına karar verilen İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde (şartname) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarılmıştır.

MUHAMMEN BEDELİ 206 MİLYON TL: İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün muhammen bedeli 206 milyon TL'dir. İhaleye katılabilmek için sunulması gereken teminat tutarı 20 milyon 600 bin TL'dir. Teminat olarak; teminat mektubu, T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları ve T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahviller sunulabilecek. Şartnamede belirtilen belgeler, en geç 12 Eylül 2022 tarihinde saat 16.00'ya kadar Satış Komisyonu'na teslim edilecek. İhale 13 Eylül 2022 tarihinde, saat 14.00'te Fon'un Büyükdere Cad. No: 143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonu'nda yapılacak."

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title