Haberler

TMMOB 60 Yaşında

TMMOB Başkanı Soğancı: "TMMOB, bağımsızlık, demokrasi, barış ve insan hakları talepleri doğrultusunda çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürmektedir"

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Mehmet Soğancı, TMMOB'un bağımsızlık, demokrasi, barış ve insan hakları talepleri doğrultusunda çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.

Soğancı, TMMOB'un kuruluşunun 60. yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Birliğin, mühendislerin, mimarların, şehir plancılarının sorunlarının, halkın sorunlarından ayrı tutulamayacağını ifade ettiğini bildirdi.

TMMOB'un meslek sorunlarının ülke sorunlarından ayrılmazlığı ilkesinden hareketle, emek ve demokrasi güçleriyle bağımsızlık, eşitlik, demokrasi ve özgürlük mücadelesini sürdürdüğünü belirten Soğancı, şunları kaydetti:

"TMMOB, bu ülkenin bir nefes alma-verme alanıdır. Bu ülkenin ve bu ülke insanının önemli bir mevzisidir. Bu ülkenin, bu ülke halkının ve dolayısıyla üyenin, TMMOB'ye ihtiyacı vardır, bu ihtiyaç devam etmektedir. Bu ihtiyacın gereklerinin yerine getirilebilmesi için de TMMOB'nin odalarına, odaların şubelerine, şubelerin de örgütlü üyeye ihtiyacı vardır. TMMOB 60. yılında da bu ihtiyacın gereklerini yerine getirmeye devam etmektedir." - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet Soğancı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title