Haberler

Oltasına takılan 27,5 kilo ağırlığındaki sazanı suya bırakıp gönülleri fethetti

Güncelleme:

Başta avcılık ve sportif balıkçılık olmak üzere birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Pelitözü göletinde yakalanıp tekrar suya bırakılan 27,5 ağırlığındaki dev sazan görenleri hayrete düşürdü.

Bilecik'e 5 kilometre uzaklıkta olan Pelitözü göletinde avcılık yapan Cihat Öztürk, 27,5 kilo ağırlığında dev sazan balığı yakaladı ve görüntüledikten sonra tekrar suya bıraktı.

"BİLECİK'İN SESİNİ DUYURDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ"

Gölette 2015 yılından bu yana sportif balıkçılık anlamında birçok aktivitenin düzenlendiğini kaydeden Pelitözü Gölpark Saha Sorumlusu Tamer Sargıl, 'Yakala Bırak' sportif balıkçılık aktivitelerini anlattı. Sarıl, "Bu çerçevede Pelitözü göletinde yaptığımız bu tür aktiviteler ile hem Bilecik'imizin güzelliklerini duyurmak, hem de çocuklarımız ve yeni nesillere temiz ve zengin bir doğal güzelliği bırakmanın önemini hissettirmek istiyoruz. Bizim de denetimimiz çerçevesinde insanlar burada sportif balıkçılık yapabiliyorlar. Yakalanan bu balık ile Bilecik'in sesini bir kez daha duyurduğumuz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Oltaya 27,5 ağırlığında sazan balığı takıldı, görenler gözlerine inanamadı

TEBRİK MESAJLARI ALIYOR

Sargıl, yakalanan balık hakkında sosyal medya ağlarında birçok tebrik ve teşekkür mesajları aldıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkçılık Pelitözü Bilecik Haberler

500

Yorumlar (41)

ziyaaa:

Madem yemeyeceksin etinden yararlanmayacaksın ne bkma tutup eziyet ediyon spor için av mı olur balıktan prim peşindesin

11
12
yanıtYanıtla
İlkay Gündüz:

Eziyet olan ne var yada prim olan, her balıkçı bilirki bugün saldığı balık yarın tutacağı balık için büyük bi önem taşır siz buna eziyet prim vs diyerek duyar kasarken biz buna sportif balıkçılık diyoruz.

yanıt0
yanıt0
Ziyaaaa:

Bu cahil insanları anlamam anlamadığın konuya ne diye yorum yaparsın

yanıt0
yanıt0
Murat:

İlkay gündüz balık iğneyi yutup midesine indirincedemi sportif balıkçılık oluyo. İğneyi çekerek çıkartırken balığa bişey olmuyo zaten. Benim balıkçılığı bırakma sebebimdir bu. Yakalıyorsan yiyeceksin. Spor adı altında balıklara iğne batırıp çıkarmaktır bunun adı.

yanıt1
yanıt0
Mustafa:

Balıkçılıktan anlayanda konuşuyor anlamayanda adam sportif balıkçı sizin gibi bohçacı değil tabii bırakacak.

13
8
yanıtYanıtla
BRO:

O balığın karnı yumurta dolu bırakılması gerekti zaten. Ayrıca göletin adresini de vermişsiniz şimdi avcılar oraya akın ederek balıkların neslini kurutacaklar.

15
2
yanıtYanıtla
Süleyman Çelebi:

Hiç yakalamasaydı o zaman gönülleri fethederdi. Hayvanla dalga mı geçiyorsun. Eziyet her türlü eziyet. . Düşünsene dinozorlar yaşıyorlar, insan da yiyorlar ama bazıları yakalayıp ecel terleri döktürüp seni bırakıyor, yaşadığın stres yeter.

7
9
yanıtYanıtla
Ziyaaaa:

Anlamadığın konuya ne diye yorum yaparsınız

yanıt0
yanıt0
Hacı:

Kendilerini tebrik ederim. Nesli için. Dogrusunu. Yapmışlar. Her milliyetcinin. Yapması gerek. Kendilerine saygılar. Sunuyorum. Ayrıca. Zazan yıllık 1. Kg. Alırmış. 27.yaşında.kalp.damar.obazite.şekede.vardır. Yenmemesi daha. Dogru

9
6
yanıtYanıtla
Korkmaz Çakar:

sazan yakalamak çok kolay lakin eti pis koyuyor yav

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title