Haberler

Sony, Türkiye'de Planet TV'nin 4 Kanalını Satın Aldı

Güncelleme:

Sony Pictures Television, Türkiye'de Planet kanallarından Planet Pembe, Planet Türk, Planet Mutfak ve Planet Çocuk'u satın aldı.

Sony Pictures Television (SPT), Türkiye'de Planet Kanalları Platformunun çoğunluk hissesini satın aldı. Anlaşma, Türkiye genelinde ücretsiz yayın yapan; Planet Pembe; Planet Türk, Planet Mutfak, Planet Çocuk kanallarını içeriyor. Anlaşma şartlarına göre yeni dönemde de Satış Ofisi firması, Planet TV portföyünün reklam satışlarına devam edecek.

"TÜRKİYE İNANILMAZ DERECEDE CANLI BİR PAZAR"

Kıdemli Başkan Yardımcısı, SPT Networks, CEEEMA Bölge Yöneticisi Lyle Stewart; "Bu büyük bir ortaklık… Türkiye inanılmaz derecede canlı bir pazar. Yatırım için en doğru ortaklığı arıyorduk ve bizler geniş bilgi ve tecrübelerimizi paylaşarak, Planet TV'ye güçlü uluslararası kanal markaları kurarak, portföyünü daha da güçlendirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

"BAŞARIYI DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ"

Satış Ofisi ve Planet TV kanallarının Yönetim Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada ise Planet TV, Türkiye temalı televizyon kanallarına öncülük etti ve serbest kanallar pazarında gerçek bir boşluğu doldurduğunu söyleyerek; "Planet TV kanalları, hem izleyiciler hem reklam verenler arasında mevcut başarıyı yansıtan güçlü bir kimliğe sahip. Sony'nin güçlü marka değeri ve büyük içerik portföyü ile birlikte bu başarıyı daha da büyüteceğimize inanıyoruz" dedi.

Planet Pembe; Türk dizileri ve pembe dizi yayını yapan kadın kanalı, Planet Türk; Türk filmlerini yayınlayan aile kanalı, Planet Mutfak; Türk yemeklerini ünlü şeflerle ekrana getiren ilk Türk yemek kanalı, Planet Çocuk; yerel olarak üretilen çocuk programları ve dünyaca ünlü çizgi dizileri yayınlayan çocuk kanallarını içeriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sony Pictures Türkiye Sony Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

ali:

fox grubu ile doğan grubu almasında kim alırsa alsın

12
17
yanıtYanıtla
PAZARA DÖKMECİ GELMİŞ:

SATİN SATİN KELEPİR VAR. ÜLKE KAOSTAYKEN NE VAR NE YOK SATİN.

10
13
yanıtYanıtla
İsmet Bey:

Burda yatırımcıların Türkiye''ye gelmesinden rahatsız olan, biz burdan kaçıyoruz onlar geliyor tarzında yorum yapanların alayı Chpli ve Hdplidir Hdp ve Chpye oy vermiş bir bireyin bu vatana yararı olmaz derhal tehcir edilmesi lazım bunların. . . . .

8
10
yanıtYanıtla
esplmt:

ben küçük çapta işletmeciyim 30 kişiye ekmek veriyorum, askerliğimi yaptım, vergimi düzenli veriyorum ve chp ye oy verdim. . gel tehcir et beni. . senin işin ne çok merak ettim?

yanıt6
yanıt4
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

ZATİ BEN PLANET TÜRKTEKİ ESKİ TÜRK FİLMLERİNİ SEYREDİYORDUM . REZİL DİZİLERİ SEYRETMEKTENSE.

9
6
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

keşke bütün kanalları satın alsalardı en azdından tarafsız ve onurlu yayınlar yaparlardı hiç olmazsa birilerine yaranmak için yayın yapmazlardı

10
5
yanıtYanıtla
sa:

daha donumuzu bile alacaklar siz hele durun

9
4
yanıtYanıtla
haso:

bizim medyamızda yerli olarak çalık grubu, 7 grubu, star grubu var diğerleri zaten ingiliz alman ve fransız. medyamızda ilk defa son 10 yılda yerli olanlarına rastlamaya başladık.

yanıt2
yanıt0
GÜZEL BİR GELİŞME.:

Fox gibi bir kanal olur. . . Muhtemelen 5-6 ay sonra en çok izlenen kanallar arasına girerler. Birde bizimkiler gibi üç kağıtçı değiller, muhtemelen şunun bunun propagandasını da yapmazlar. Vatana millete hayırlı olsun.

9
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Fatiha Suresini oku, Allah (C. C. ) katında tüm gün Namaz kılıyormuşsun sevabı al. Okuyan ölümden başka her sıkıntıdan kurtulur.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title