Haberler

Sinop'ta Türkeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ücretsiz iftar programları düzenleniyor

Güncelleme:

Türkeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, esnafların desteğiyle her gün ücretsiz iftar programlarına katılıyor. İftar programları, öğrencilerin Ramazan ayını daha verimli ve manevi bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Sinop'un Türkeli Meslek Yüksekokulunda, esnafların desteği ile öğrencilere ücretsiz iftar programları düzenleniyor.

Türkeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini öğretmenleriyle birlikte paylaşıyor. Her gün öğrencilerle iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan idareci ve öğretim görevlileri, bu birlik ve dayanışmanın önemini vurguluyor. Ramazan ayı boyunca yemekhanede öğrencilere ücretsiz iftar hizmetinin devam edeceği bilgisi, Türkeli esnaflarının desteklerine olan şükranlarla birlikte paylaşılıyor.

İftar programları, öğrencilerin Ramazan ayını daha verimli ve manevi bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. İlçe esnaflarının desteğiyle gerçekleştirilen bu girişim, hem öğrencilere destek olmayı hem de toplum dayanışmasını güçlendirmeyi hedefliyor. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkeli İftar Sinop Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title