Haberler

Seramik, pandemiye rağmen pazarda talep gördü

Güncelleme:

Ege Seramik AŞ, ihracat pazarlarında rağbet gören özel ürün gruplarına yönelik üretim hatlarında yenileme yatırımı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Ege Seramik AŞ, ihracat pazarlarında rağbet gören özel ürün gruplarına yönelik üretim hatlarında yenileme yatırımı gerçekleştirdiğini duyurdu. Yapılan yatırımın, özellikle dünyadaki seramik trendleri ile paralel ve ihracat pazarlarından yoğun talep gören ürün gruplarına yönelik olduğu belirtildi.

Ege Seramik, pandemi döneminde ihracat satış miktarını bir önceki yıla göre yüzde 30,5 artırdığını açıklamıştı. Yapılan yatırımın, özellikle dünyadaki seramik trendleri ile paralel ve ihracat pazarlarından yoğun talep gören ürün gruplarına yönelik olduğu belirtildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "50'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Ege Seramik, 25 yılı aşkın süredir zorlu ihracat pazarlarında varlığını ve gücünü koruyor" bilgilerine yer verildi.

ÜRÜN PORTFÖYÜ PAZARDAKİ TRENDLERE GÖRE BELİRLENDİ

Ege Seramik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat açılış sonrası yaptığı açıklamada, "2020 yılında tüm dünyanın yaşadığı çok zorlu şartlara rağmen, Ege Seramik olarak çok başarılı bir yıl geçirdik. Üretimimize ara vermeden tüm dünya pazarlarından gelen talepleri karşılamaya devam ettik. Markamızın global pazardaki gücünü devam ettirmek için, şirketimizin her alanında olduğu gibi üretim hatlarımızda da iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Ürün portföyümüzü pazardaki trendler doğrultusunda sürekli geliştirmek için ilgili üretim hatlarımızı en yeni teknolojik gelişmelerle entegre etmek üzere bu yatırımı yapmış bulunuyoruz. Çalışanlarımız, hissedarlarımız ve pazardaki iş ortaklarımızın da desteği ile, yatırımlarımıza ilerleyen dönemde de devam edeceğiz" dedi.

Ege Seramik AŞ İzmir Kemalpaşa tesislerinde gerçekleştirilen açılış törenine, Ege Seramik AŞ Onursal Başkanı İbrahim Polat, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Polat, Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Fikret Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Göksen Yedigüller ve Genel Müdür Merter Savaş katıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ege Seramik Murat Polat İhracat Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title