Haberler

Şeker hastası yakını için ürettiği ayakkabıyı, şimdi dünyaya ihraç ediyor

Güncelleme:

Hatay'ın Antakya ilçesinde, şeker hastası bir yakını için geliştirip ürettiği özel ayakkabıyla sektöre yeni bir pazar kazandıran ayakkabı üreticisi Mehmet Ali Yıldırım, ürünü ihraç etmeye başladı.

Antakya'da bulunan imalathanesinde normal ayakkabının yanı sıra diyabet hastalarına yönelik ayakkabı üretimi yapan Mehmet Ali Yıldırım, yaklaşık 27 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyor. Özel ayakkabının gerçekten işe yaradığını belirten Yıldırım, "Şeker hastası bir yakınımın bir takım sıkıntıları üzerine bu ayakkabıyı ürettik. Ayağında yara olması ve şişme olmasından dolayı buna bağlı olarak ayakkabının daralmasını göz önünde bulundurarak bir ayakkabı üretimi gerçekleştirdik" diye konuştu.

Şeker hastası yakını için ürettiği ayakkabıyı, şimdi dünyaya ihraç ediyor

AŞIRI KİLOLU İNSANLARA İYİ GELİYOR

Özel üretim ayakkabının özelliğinden bahseden Yıldırım, ayakkabının esneyebilen, hava alabilen ve gerektiğinde de bir numara büyüyebilen özel bir deriden ürettiklerini anlattı. Ayakkabının, içerisinde bulunan akıllı sünger ile esneyebildiğini, hava alabildiğini ve dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı olduğunu aktaran Yıldırım, uzun süre ayakta duran ve aşırı kilolu insanlara çok iyi geldiğini gördüklerini kaydetti.

Şeker hastası yakını için ürettiği ayakkabıyı, şimdi dünyaya ihraç ediyor

DÜNYAYA İHRAÇ EDİYOR

Ürettikleri özel ayakkabıyı şeker hastası yakınına verdikten sonra çok başarılı ve faydalı olduğunu gördüklerini ve seri üretime geçtiklerini dile getiren Yıldırım, "Şu an haftalık 250 çift, aylık bin çifte yakın üretip, Orta Doğu başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz. Ayrıca Türkiye genelindeki birçok noktaya bu ayakkabıdan satıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Şeker Hastalığı Ali Yıldırım Antakya Haberler

500

Yorumlar (20)

Yahya:

Günde 5 vakit namazlarını ihmal etmeseydiler şeker hastası ve aşırı kilolu olmazdınız.

2
7
yanıtYanıtla
Ayse:

Hoca efendiler hep kilolu şeker hastası olan da çok bu genelleme ise yaramadı

yanıt0
yanıt1
elif:

diyabet genetiktir namazla alakası yoktur

yanıt0
yanıt1
Yahya:

Aynen, söyledikleri vaatler günlük hayatta fiasko.

yanıt0
yanıt2
1234:

Bide dizayn olsa. . . ben inanmıyorum dünyaya sattığına

1
6
yanıtYanıtla
BALAMİR 44:

Zaten sen inan diye yapmamışlar bu haberi kardeş.

yanıt0
yanıt0
ARTVİNLİ:

Antakya hatay, ın nasıl ilçesi oluyor onu çözemedim

5
2
yanıtYanıtla
merkez ilçe oluyor:

sana bi dekoder lazım

yanıt5
yanıt2
cuma:

mucize nerden gelir bilinmez akrabasini dusunmus Allah da yuru kulum demis 1 ayda 1000 cif cok guzel is hayirli isler bol kazanclar kardes

6
0
yanıtYanıtla
Gezegen:

Seker hastasinin ayakkabiyla ne alakasi var. . . . . . Bunu bana birisi anlatabilirmi. . . . . Dünaya satiyormus. . . . . . ya ne yalan ya

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title