Haberler

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Ağar ailesi Yalıkavak Marina yönetiminden çekildi! Başkanlığa Moreno Occohiolini getirildi

Güncelleme:

Son dönemde yayınladığı videolarla tartışma yaratan Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen Bodrum Yalıkavak Marina'da yönetim değişti. Peker'in hedefindeki Mehmet Ağar'ın yerine yönetim kurulu başkanlığına İtalyan uyruklu Moreno Occohiolini getirildi. Tolga Ağar ve Mehmet Ağar, yönetim kurulu üyeliğinden de çıkarken, ilgili karar Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlandı. Hatırlanacağı üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Mehmet Ağar'a görevi bırakması konusunda çağrıda bulunmuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen Bodrum Yalıkavak Marina'da yönetim değişti. Mehmet Ağar'ın Bodrum Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılışına ilişkin karar Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlandı.

YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE AHMET GÜVEN KARTAL GETİRİLDİ

Mehmet Ağar'ın yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak İtalya uyruklu Moreno Occohiolini atandı. Mehmet Ağar'ın ayrıldığı yönetim kurulu üyeliğine ise Ahmet Güven Kartal getirildi.

OĞUL AĞAR DA GİTTİ

Öte yandan, Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar da şirketin yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ın yerine Bodrum Yalıkavak Marina yönetimine giren isim Serkan Uzun oldu.

4 gün önce Sözcü'ye konuşan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, "Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim" diye konuşmuştu. Marinadan yapılan açıklamada ise " Mehmet Ağar'ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşırız" denilmişti.

Marinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar'ın 17 Mayıs itibariyle görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği ve Ağar'ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılmasının ertelendiği kaydedilmişti.

İşte Ticaret Sicil Gazetesi'ndeki karar;

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Ağar ailesi Yalıkavak Marina yönetiminden çekildi! Başkanlığa Moreno Occohiolini getirildi

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Ağar ailesi Yalıkavak Marina yönetiminden çekildi! Başkanlığa Moreno Occohiolini getirildi

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU DA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarına yanıt vermek için geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Mehmet Ağar gibi daha önce devlette görev yapmış birinin Yalıkavak marinada görevinin olmaması gerektiğini söylemişti. Soylu "Ben olsam 48 saat içinde bırakırım" ifadesini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Süleyman Soylu Mehmet Ağar Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (3)

ömer güler:

OLSUNN BİZİMDE UEFA KUPAMIZ VARR

11
5
yanıtYanıtla
kumkum :

Şimdi bu adam yalan mı söylüyor doğru mu

5
3
yanıtYanıtla
Arasta bilgi:

Hayırlı işler bu gün bir şirket kurup ticaret yapsanız bu arkadaşlar kadar kazanma şansınız yok,üretim yapacaksın reklam yapacaksın alıcı bulacaksın falan filan bunlara ne gerek varki,zaten böyle bir konuma gel istediğinden çok fazla parayı daha kolay kazanabiliyorsun devletin ihaleleri yada vereceği görevler bitmez.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title