Haberler

Sap Türkiye Genel Müdürü Keskin Açıklaması

"Türkiye ekonomisine ve yatırım ortamına güveniyoruz" "Türkiye'de yatırım yapmaya devam edeceğiz"

Systems Analysis and Program Development  (SAP) Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, Türkiye ekonomisine ve yatırım ortamına güvendiklerini belirterek, "Türkiye'de yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Keskin, Ankara'da düzenlenen SAP Forum'un ardından bazı gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye'deki ekonomik yapıya ve yatırım ortamına güvendiklerini belirten Keskin, "Her ekonomide iniş çıkışlar olabilir ama Türkiye'de kaynakların etkin kullanımı ve şeffaflık gibi konularda ciddi dönüşüm projeleri yapılıyor. Türkiye'de yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye'nin çok ciddi genç iş gücü potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Keskin, "Şirketimizde Türkiye'de çalışan yaş ortalamamız 34, Avrupa'da ise bu 40'ların üzerinde. Hatta Türkiye'de yetiştirip yurt dışına gönderdiğimiz çalışanlarımız bile var. Bu yıl yaklaşık 70'e yakın istihdam sağlamayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Keskin, Türkiye pazarında 2012'de yüzde 25, 2013'de yüzde 34 büyüdüklerini,  2014'de ise yüzde 20'nin üzerinde büyüme beklediklerini dile getirdi. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Zeynep Keskin Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title