Haberler

Sap Forum Ankara

Sistem Analizi ve Program Geliştirme (SAP) Firması Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, dünya tarihinin en hızlı ve köklü değişim sürecinden geçildiğini belirterek, "Dijital dönüşüm olarak adlandırdığımız bu sürecin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz" dediSAP Forum Ankara etkinliğinde açılış konuşması yapan Keskin, bu yılki temalarının "Dijital Ekonomi Çağı" olduğunu söyledi.

Sistem Analizi ve Program Geliştirme (SAP) Firması Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin, dünya tarihinin en hızlı ve köklü değişim sürecinden geçildiğini belirterek, "Dijital dönüşüm olarak adlandırdığımız bu sürecin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz" dedi

SAP Forum Ankara etkinliğinde açılış konuşması yapan Keskin, bu yılki temalarının "Dijital Ekonomi Çağı" olduğunu söyledi.

Keskin, gerçek zamanlı bilgi paylaşımının bile bir süre sonra yeterli olmayacağını savunarak, "Canlı veriler istenecek ve rekabet avantajı canlı uygulamalara bağlı olacak. Biz bu gelişmeleri sunabilecek durumdayız. Dijital dönüşüm olarak adlandırdığımız bu sürecin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte düzenlenen ödül töreninde "Yılın Kurumsal Dönüşüm Projesi" ödülü TP Petrol Dağıtım AŞ'ye verildi.

Son nesil kurumsal planlama sistemini 45 gün gibi kısa bir sürede hayata geçiren TP Petrol Dağıtım AŞ'ye verilen ödülü Genel Müdürü Mutlu Gül kabul etti.

Etkinlikte diğer ödül alanlar ise şunlar:

- Yılın Teknoloji Projesi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Coğrafi bilgi sistemleri Genel Müdürü Bekir Tüzel.

- Yılın İş Zekası Projesi: Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Bilgi işlem Şube müdürü Mehmet Yazıcı.

SAP Forum Ankara, özel sektör ve kamu sektöründe dijital dönüşüm, akıllı şehirler, enerji ve savunma konularının ele alınacağı, büyük veri yönetimi, kurumsal kaynak planlama, analitikler ve teknoloji uygulamalarının paylaşılacağı geniş kapsamlı gündemle binin üzerinde lider ve yöneticiye ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Zeynep Keskin Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title