Haberler

Sağlık Bakanlığı Karabük'te 38 sürekli işçi alımı yapacak

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'nın Karabük'te 38 sürekli işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından başvurular dolayısıyla Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğünde yoğunluk yaşanıyor.

Sağlık Bakanlığı'nın Karabük'te 38 sürekli işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından başlayan başvurular dolayısıyla Çalışma ve İş Kurumu ( İşkur ) Müdürlüğünde yoğunluk yaşanıyor.

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde yapacağı 8 bin işçi alımı için Karabük'e 38 kontenjan ayrıldı. Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım, inşaat boyacısı, klinik destek elemanı, güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi olarak alınacak işçiler için başvurular bugün itibariyle başladı.

e-Devlet üzerinden başvurularını tamamlayamayan vatandaşlar Çalışma ve İş Kurumu ( İşkur ) Müdürlüğünde yoğunluk oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, "Sağlık Bakanlığımız Türkiye genelinde 8 bin sürekli işçi kadrosu ihtisas etti. Karabük ilimizde 38 kontenjan ayrılmıştır. Bu 38 kişilik kontenjanımızı 13 tanesi temizlik görevlisi, 20 tanesi güvenlik görevlisi, 3 tanesi klinik destek elemanı, 1 tanesi inşaat boyacısı ve 1 tane de bilgisayar arıza giderme elemanı olmaktadır. Başvurularımız 18-40yaş aralığındadır. Alo 170, internet e-şubemizden ve buralarda yoğunluktan yaşanacak problemler oluşursa da İŞKUR Şubemize bekliyoruz" dedi.

Bugün başlayan başvuruların 27 Şubat Salı Günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlatan Sarıçam, "Noter kurası 18 Mart'ta Sağlık Bakanlığı'nda olup ilan edilecektir. Başvuru yapan ve hak kazanacak olan bütün vatandaşlarımıza şimdiden tebrik ediyorum. Bu teveccühü bize gösteren Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza ve şehrimizin milletvekilleri ile valimize de vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sağlık Bakanlığı Karabük İŞKUR Sağlık Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title