Haberler

Rekabet Kurulu Ttnet A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin Sözlü Savunmasını 17 Aralık'ta Alacak

Rekabet Kurulu, TTNET A.Ş.ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 17 Aralık'ta yapacak.Rekabet Kurulu'nun konuya ilişkin açıklaması, kurumun internet sayfasında yayımlandı.

Rekabet Kurulu, TTNET A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunmasını 17 Aralık'ta yapacak.

Rekabet Kurulu'nun konuya ilişkin açıklaması, kurumun internet sayfasında yayımlandı. Açıklamaya göre TTNET A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin 4054 sayılı Kanun'u 4.maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada, sözlü savunma aşamasına gelindi. Adı geçen teşebbüs ile ilgili sözlü savunma toplantısı, 17 Aralık 2013 Salı günü saat 10.00'da yapılacak. Toplantıya katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişiler, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, soruşturma ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 6 Aralık 2013 Cuma günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türk Telekomünikasyon Ttnet Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title