Haberler

Ptt 8 Müfettiş Yardımcısı Alacak

PTT Genel Müdürlüğü, 8 müfettiş yardımcısı alacak.

PTT Genel Müdürlüğü, 8 müfettiş yardımcısı alacak. Müfettiş yardımcılığı sınavına girecek adayların karakter ve yaşam biçimi bakımından müfettişlik mesleğine alınmasına engel durumunun olmaması gerekiyor.

PTT Genel Müdürlüğü'nün Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Müfettiş yardımcılığının yazılı sınavı 8 ve 9 Aralık 2012 tarihlerinde PTT Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Adayların Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yazılı nitelikleri taşıması, sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olması, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamca kabul edilen en az 4 yıl eğitim veren yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olması gerekiyor. Adayların karakter ve yaşam biçimi bakımından müfettişlik mesleğine alınmasına engel durumunun olmaması gerektiği belirtilen duyuruda, bu koşulun sadece yazılı sınavı kazanan adaylar yönünden söz konusu olduğu sözlü sınavdan önce Teftiş Kurulu Başkanlığınca inceleme yapılacağı kaydedildi. Sağlık durumu bakımından Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve her türlü vasıta ile seyahat etmeye elverişli olması şartı aranan adayların, ÖSYM tarafından 2011 ve 2012 yıllarında yapılan KPSSP 40 bölümünden 80 ve daha üzeri puan alması gerekiyor. Başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı ilk 160 aday içerisinde bulunanlar sınava girebilecek. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler, "www.ptt.gov.tr" adresinden, PTT Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndan, PTT Başmüdürlükleri ile PTT Merkez Müdürlüklerinden öğrenebilecek. PTT Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Formu ise PTT Genel Müdürlüğü'nün resmi internet adresinden temin edilebilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title