Haberler

Praktiker'in İstanbul'daki 4. Mağazası Bayrampaşa'da Açılıyor

Praktiker, Kartal, Ümraniye ve Güneşli'den Sonra İstanbul'daki 4. Mağazasını Bayrampaşa'da Açıyor.

Praktiker, Kartal, Ümraniye ve Güneşli'den sonra İstanbul'daki 4. mağazasını Bayrampaşa'da açıyor.

Yeni mağaza konsepti doğrultusunda iki katlı olarak kurulan Bayrampaşa mağazasının açılışı, firmanın Türkiye'deki 10. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında 5 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında Praktiker Türkiye'nin gelecek planlarını aktaran Praktiker Türkiye Müdürü Frank Bednar, 2010 yılı sonuna kadar 6 mağaza daha açarak Türkiye'deki toplam mağaza sayılarını 16'ya, 2017 yılında ise 29 mağazaya yükselteceklerini açıkladı. Türkiye'de ilk mağazalarını 1998 yılında Ankara Bilkent'te açtıklarını hatırlatan Bednar, Praktiker Türkiye'nin sadık bir müşteri kitlesi oluştuğunu belirterek, müşteriler tarafından tercih edilmelerinin başlıca iki nedeninin ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlar olduğunu vurguladı.

Başarılarında tedarikçilerinin de büyük payı olduğunu söyleyen Bednar, Türkiye'deki Praktiker mağazalarında satılan ürünlerin ağırlıklı olarak yerel tedarikçilerden sağlandığını söyledi. Bednar, Türk üreticilerinin ürünlerinin diğer ülkelerdeki Praktiker mağazalarında da satıldığını belirtti. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda mağaza konseptlerini yenilediklerini açıklayan Frank Bednar, önümüzdeki dönemde ürün gamı açısından farklı, daha küçük bir mağaza konseptini hayata geçireceklerini aktardı.

Yapı malzemelerinin yanı sıra ev, bahçe ve ofis dekorasyonu üzerine on binlerce çeşit ürün sunan Praktiker, gelenekselleşen açılış aktivitelerini Bayrampaşa mağazasında da sürdürüyor. 5 Mart'tan itibaren mağazaya giren ilk 5 bin kişiye sürpriz hediyelerin verileceği etkinlikler kapsamında, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve çocuklara yönelik özel aktiviteler düzenlenecek. Bayrampaşa'nın açılışını İstanbul'daki diğer mağazalarında da kutlayan Praktiker, müşterilerine 20 Mart'a kadar "süper fiyat"lar uyguluyor. 50 YTL üzerinde alışveriş yapan tüm müşteriler, çeşitli hediyelerin dağıtıldığı kazı-kazan kartlarına sahip olabilecek. Açılış gününde ünlü dağcı ve yazar Nasuh Mahruki kitaplarını imzalayacak, Okan Karacan ise 8-9 Mart'ta düzenleyeceği eğlenceli yarışmalarla Praktiker müşterilerine hediyeler dağıtacak.

(BGO-BGO-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title