Haberler

PlayStation 5'in ön satış fiyatı yanlışlıkla sızdırıldı

Güncelleme:

Sony'nin üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda kullanıcılara sunması beklenen yeni PlayStation modeli için oldukça önemli bir sızıntı yapıldı. Bu sızıntı, PlayStation modelini bekleyenleri hem sevindirdi hem de üzdü.

MediaMarkt'ın İsviçre web sitesinde yeni PlayStation 5 görüntülendi. Kazara paylaşılan satış sayfasında PlayStation 5, 9999 İsveç Kronu fiyat etiketine sahipti. Dolara çevirdiğimiz zaman yaklaşık 1050 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak gibi duruyor.

PlayStation 5'in ön satış fiyatı yanlışlıkla sızdırıldı

PlayStation'ın NvidiaGeForce RTX 2070'li bilgisayar performansı ile neredeyse eşit olması bekleniyor. Cihazın yine de fiyat etiketinin oldukça pahalı olmasından dolayı ilanın altına gelen yorumların ardından şirket, PS5 ile ilgili mevcut bilgilerin geçici olduğunu ve fiyat dahil olmak üzere piyasaya sürülmeden önce değiştirileceğini bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İsviçre İsveç Haberler

500

Yorumlar (8)

SAMİ:

PS5 110 DOLAR TRDE 8000 TL CİVARI OLACAK GTA6 YI SADECE PS5TE OYNATILACAK PLAYSTATION CAFELER BİTECEK ANLAMINA GELİR KİMSE O FİYATLARA ALIP PARA KAZANAMAZ TELEFON OYUNLARINA DEVAM ONLİNE OYUN OYNAYANLAR ARTACAK AİLLER ZİYAN OLACAK ÇOCUKLAR ZEHİRLENECEK ONLİNE OYUNLARLA ÜLKE İYİ YÖNETİLMEZSE DOLAR NELERE HÜKMEDİYOR GÖRECEĞİZ

7
1
yanıtYanıtla
Pes Sevdası Bitiyor. ..:

bi playstation sevdamız vardı o da bitecek Türkiye''de 10 bin tl ye falan satışa sunulur . .

7
0
yanıtYanıtla
güne suudilere söverek devam ediyorum:

amaannn sanki eskiden ps vardi, bicakci ali den 2 liraya bir bicak aliyorduk , cam kabugundan araba gemi kayik yapiyorduk ve cok mutluyduk, teknolojinin altinda degil gerisinde kalmayacaksin. . . .

0
3
yanıtYanıtla
Anka:

bilgisayara devam ekran kartlarına devam

1
0
yanıtYanıtla
kahrolası dolandırıcılar:

10000 tl ye hadı konsolu aldın, her oyuna da 500-600 lira belki 1000 lira para ödeyecegız. Bu konsol alınır mı ? kesinlikle HAYIR

0
0
yanıtYanıtla
CAHİLLER YORUM YAPMASIN.:

Konsol 5. 894 tl ye denk geliyor nerenden okudun veya uydurdun?

yanıt0
yanıt0
Zorro:

Kardeş vergisiz fiyatı 5800 küsür %18 kdv+ötv+verginin vergisinidr koyarsan 10 bin olur

yanıt0
yanıt0
hamdi,de yedi yani:

yok lan ben almam zaten ps4 oda yok yani hic birisi yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title