Haberler

ÖTV zammına tepki gösteren CHP'li vekilin, oylamada "kabul" oyu verdiği ortaya çıktı

Güncelleme:

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, ÖTV zammına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ancak "Bir gece yarısı kararnamesi ile fatura yine vatandaşa kesildi" diyen Tutdere'nin Meclis'teki oylamada ÖTV kararına "kabul" oyu verdiği ortaya çıktı.

Ötv tutarlarında artış yapılması TBMM'de kabul edilerek Resmi Gazete'de yayımlandı. CHP Adıyaman milletvekili Abdurrahman Tutdere de sosyal medyadan isyan etti. Ancak Tutdere'nin Meclis tutanaklarında ÖTV zammı oylamasında "kabul" oyu verdiği öğrenildi. Sehven "kabul" oyu verdiğini söyleyen vekilin oyunu geri çekmek için dilekçe yazdığı öne sürüldü.

"ZAM YAĞMURU DURMUYOR"

ÖTV zammına tepki gösteren Tutdere, Twitter hesabından "AKP'nin zam yağmuru durmuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla akaryakıta 5 TL ÖTV zammı geldi. Benzinde ÖTV 2,52 TL'den 7,52 TL'ye çıktı. Motorinde ÖTV 2,05 TL'den 7,05 TL'ye yükseldi. Bir gece yarısı kararnamesi ile fatura yine vatandaşa kesildi!" dedi.

ÖTV zammına tepki gösteren CHP'li vekilin, oylamada 'kabul' oyu verdiği ortaya çıktı

GERİ ÇEKMEK İÇİN DİLEKÇE YAZMIŞ

Tutdere'nin TBMM tutanaklarında ise ÖTV kanunu için 'kabul' oyu verdiği belirlendi. Bu durum dikkat çekerken Tutdere'nin kabul oyunu sehven verdiğini öne süren bir dilekçe yazdığı da öğrenildi.

ÖTV zammına tepki gösteren CHP'li vekilin, oylamada 'kabul' oyu verdiği ortaya çıktı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Abdurrahman Tutdere Sosyal Medya Milletvekili Adıyaman ÖTV Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

isa yatar:

Ayıp ya birde yanlışlık la diyor kimseye güvenilmiyor hakkaten yanar döner olmuşlar

63
5
yanıtYanıtla
hikka:

sonuna kadar reis .

15
31
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

verin gazi :))))))))))

38
6
yanıtYanıtla
apolat:

hayatınızda bir kere dürüs olmayı deneyin, inanın bana zor değil ... CHP li olmak bunu gerektirir, zor da olsa

28
15
yanıtYanıtla
Resital38:

Şimdi yine suçlu CHP,mi oldu? Bu kadar kendinizi enayi yerine koymayın. Bütün ipler kendilerinin elinde ama suçlu CHP hadi ordan

yanıt1
yanıt1
rap düelloları:

CHP ve dürüstlük :)) (şimdiki chp)

yanıt2
yanıt0
Resital38:

Simdi yine Suçlu CHP,mi? Gerçekten acınacak bir haliniz var Seçim öncesi verilen vaatler var ama yerine getirilemiyor ve Suçluda CHP hadi ordan İpler kendi ellerinde ama Suçlu başkası.

yanıt1
yanıt1
Güray Dilli :

Ballı maaşlara devam , emekli sürünsün..Oy verip seçtiklerimiz biz kollayacakları yerde kendi maaşlarını yükseltiyorlar. %52 nin yanlış tercihinin bedelini hep birlikte ödüyoruz. Ne üzücü

11
7
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Hey yavrum hey

10
2
yanıtYanıtla
mahmut:

Bunlar her zaman böyle ki... Şaşırmayın önce gazı verirler ortamı yaratırlar sonra vaay vay böyle oldu. bvarei REt etseydin

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title