Haberler

Otomotiv devi KIA, logo ve sloganını değiştirdi

Güncelleme:

Güney Kore merkezli otomotiv firması KIA 1994'te tanıttığı logosunu değiştirdi. Eskiden "şaşırtma gücü" anlamına gelen "The Power to surprise" olan KIA sloganı da logo ile birlikte değişti.

KIA ilk olarak 1994'te tanıttığı ve 2004 yılında güncellediği logosunu değiştirdi. El yazısını andıran yeni logo, Güney Kore'nin Incheon kentinde bir havai fişek gösterisiyle tanıtıldı.

Otomotiv devi KIA, logo ve sloganını değiştirdi

SLOGANI "İLHAM VERİCİ HAREKET" OLDU

Eskiden "şaşırtma gücü" anlamına gelen "The Power to surprise" olan KIA sloganı da logo ile birlikte değişti. "Movement that inspires" yani "ilham verici hareket", artık KIA'nın yeni sloganı olacak.

Otomotiv devi KIA, logo ve sloganını değiştirdi

1944 YILINDA KURULDU

Kia, 1944 yılında Güney Kore'de kurulmuştur. Kore'nin ilk bisiklet ve otomobil üreticisidir. 1998 yılında Hyundai ve Daimler-Chrysler ortaklığındaki konsorsiyum tarafından satın alınmıştır. Kia gerçek anlamda atılımını bu noktadan sonra gerçekleştirmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Güney Kore Kore Kia Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (6)

ZIPIR:

İKEA Gibi olmuş

7
4
yanıtYanıtla
aa:

birazda araçlarının kalitesini artırsa bari. . . . . . . . .

3
4
yanıtYanıtla
Kazasız kul olmaz ekibi:

Gayet güzel

0
2
yanıtYanıtla
Kobra:

Ruslar ve bazı ülkeler KN diye okur heralde çünkü N harfi onlarda ters yazılıyor yani üstde K? yazıyor. Biz de N harfi onlarda ? böyle.

1
0
yanıtYanıtla
çöp:

eskiden yanına yaklaşmazdık. Kia da araba mı derdik. Kii hala aynı görüşteyim. Gel gelelim ki. Şimdi de fiyatlarından dolayı yanlarına yaklaşılmıyor. . . .

0
1
yanıtYanıtla
Spring:

Rusça macedonca yunancada orda K? yazıyor. ama kia diye okumaları gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title