Haberler

"Ürünleriniz helal mi?" sorusuna "Hayır helal değil" diyen Nutella'dan özür geldi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü çikolata markası Nutella'ya Twitter'da "Ürünleriniz helal mi?" diye soran bir kullanıcının Nutella'dan aldığı "Hayır helal değil" yanıtı büyük tepki çekti. Firma daha sonra bir açıklama yaparak özür diledi.

Dünyaca tanınan çikolata firmalarından Nutella, ürünlerinin helal sertifikalı olup-olmadığı sorusuna cevap verdi. Sosyal medyada bir kullanıcının, "Ürünleriniz helal mi?" sorusuna, '"Hayır, helal değil" diyen firmaya tepki yağdı. Ünlü marka, daha sonra Twitter üzerinden açıklama yaparak özür diledi.

Nutella'ya bir kullanıcı "Nutella helal mi?" diye sordu. Bu soruya "Hayır helal değil" şeklinde yanıt verildi.

Nutella'nın 'Ürünleriniz helal mi?' sorusuna verdiği cevap sosyal medyayı salladı

DEV MARKADAN ÖZÜR GELDİ

Tepkilerin ardından geri adım atan Nutella, hatalı Tweet attıklarını söyleyerek özür diledi. Firma, "Dünya çapında satılan tüm Nutella, Helal tüketime uygundur. Nutella üreten endüstriyel tesislerin yüzde 90'ından fazlası halihazırda üçüncü bir şahıs tarafından Helal sertifikasına sahiptir ve geri kalan fabrikaları sertifikalandırma sürecindeyiz. Daha önceki Tweet'imizde yaptığımız hatadan dolayı özür dileriz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nutella Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (152)

TORKU BANADA:

Torku Banada varken zaten Nutella almaya gerek yok.

107
32
yanıtYanıtla
Mert:

Belli turkiyenin her yerinde tuvaleye girerim petrollerde bi konyada girmem. Çünkü rezalet hepsi. Orada çıkan markaya da güvenmem

yanıt17
yanıt34
:

Aynısının laciverdi. Torku da palmiye yağı ve yüksek şeker içeriyor, masum değil.

yanıt8
yanıt3
C. E:

Fiskobirliğin ürettiği nuga var.

yanıt13
yanıt1
Çikilata:

Çikilatada Bim peripella hepsinden daha güzel istersen denr bak

yanıt3
yanıt2
Özlem şahin:

Nutelladaki tat da torku banadada yok maalesef...

yanıt6
yanıt10
sezgin:

yemeyin arkadaşlar yerli torku dururken katkısız elin hıristiyan markasını. . . .

53
19
yanıtYanıtla
zweit:

müslümanlar en çok hristiyan ürünlerini alır çünkü hristiyanlara daha çok güvenir. Hatta hristiyanların ülkesine kaçarlar çünkü hristiyanlara daha çok güvenirler. Ama kitaplarında onlarla dost olmayın yazar. İşte bir müslümanın dürüstsüzlüğü , nutellanın dürüstlüğü kadar ters orantılıdır.

yanıt4
yanıt10
tuğba:

''torku banada''yı deneyin. yabancı üründen uzak durun.

48
23
yanıtYanıtla
yorumcu:

tadı neden acayip biliyor musun yıllarca helal olmayan gıdaları yedirdiler yedirdiler damağımız ona alıştı şimdi torkunun ürünleri tuhaf geliyor tabi.

yanıt20
yanıt7
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title