Haberler

Niğde'de Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Niğde Valisi Cahit Çelik başkanlığında yapılan Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısında, sanayi bölgesinde yapılacak çalışmalar ve yatırımlar değerlendirildi. Bor Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleyeceği ve yeni bir sanayi sitesinin inşa edileceği açıklandı.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Niğde Valisi Cahit Çelik Başkanlığında yapıldı.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısında sanayi bölgesindeki yapılacak çalışmalar ve yatırımlar değerlendirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik, Bor Organize Sanayi Bölgesine yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirterek; "Bildiğiniz gibi ilimizde şu an faal durumda bulunan 2 tane organize sanayi bölgesi var. Aynı zamanda altyapısı devam eden bir tane organize sanayi bölgemiz var. Hem Bor ilçesine hem de Niğde'ye ciddi anlamda bir güç verecek. Şu an organize sanayi bölgesine çok ciddi anlamda yatırım için talep var. Niğde Organize Sanayi Bölgesi içinde hayırlı haberleri, güzel haberleri yakın zamanda almış oluruz" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, Bor Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleyeceğini ve Bor OSB'nin hemen karşısına 550 işyeri ve dükkandan oluşan Yeni Sanayi Sitesinin inşa edileceğini söyledi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Niğde Bor Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title