Haberler

Müsiad'dan Vali Sodan'a Ziyaret

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı ziyaret etti.

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı ziyaret etti. Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret sırasında işadamlarının sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, yeni çıkacak teşvikle birlikte organize sanayi bölgesinde bir artış beklediklerini belirterek "Bu nedenle yeni bir organize sanayi kurmaya çalışıyoruz ya da genişletmeyi istiyoruz. Ancak, genişletme çok maliyetli olduğu için bakanlık sıcak bakmıyor. Bizde yeni bir organize sanayi kurmak için çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin ise Vali Ramazan Sodan'ın MÜSİAD Adıyaman Şubesini açarken ve açtıktan sonra çok büyük desteklerini gördüklerini belirterek; "Özellikle açılışımız için Adıyaman'a gelen Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'ın Adıyaman'da karşılanması sırasında gösterdikleri büyük özveriden dolayı sayın valimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarının zaten sorunları dile getirdiklerini anlatan Dağtekin, şöyle konuştu: "sayın valimiz de bu sorunların bilince de bir isim ve işadamlarımızın her türlü sorununa anında çözüm bulmak için yoğun gayret gösteriyor. Yeni açıklanan teşvikle birlikte işadamlarımızın yer talepleri konusunda da bir çalışma başlatmış olmaları ayrıca bizi memnun etti. Sayın valimize bizlere göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı tekrar teşekkür ediyorum" - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ramazan Sodan Adıyaman Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title