Haberler

MPM'nin Verimlilik Haftası Etkinliklerine 16 Bin Kişi Katıldı

Milli Prodüktivite Merkezi tarafından düzenlenen Verimlilik Haftası etkinliklerine bu yıl iki ay gibi kısa bir sürede 16 bin kişi katıldı

Milli Prodüktivite Merkezi tarafından düzenlenen Verimlilik Haftası etkinliklerine bu yıl iki ay gibi kısa bir sürede 16 bin kişi katıldı.

Milli Prodüktivite Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de tüm alanlarda verimliliğin artırılması temel hedefiyle kurulmuş olan Milli Prodüktivite Merkezi'nin, 1992 yılından bu yana her yıl Nisan ve Mayıs aylarında "Verimlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında talebe bağlı olarak ücretsiz hizmetler sunduğu belirtilerek, "MPM yönetici ve uzmanları, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan kamu ve özel sektör kuruluş ve işletmeleri, eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları gibi birçok kurumda seminerlere, panellere, konuşmacı olarak katılıyor ve konferanslar veriyor. Verimlilik Haftası etkinlikleri bu yıl rekor bir talep ile 53 ilde 251 etkinlik düzeyine ulaştı ve MPM 16 bin kişiye ücretsiz hizmet götürdü" denildi.

-TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA ETKİNLİKLER-

Verimlilik Haftası Boyunca, MPM uzmanlarının talep gelen 53 ilde, 89 eğitim öğretim kurumu, 96 kamu kurumu, 51 oda, dernek, vakıf ve birlik, 11 özel kuruluşa ulaştığı belirtilen açıklamada, "MPM tarafından Edirne'den Hakkâri'ye, Muğla'dan Kars'a, İzmir'den Iğdır'a kadar Türkiye'nin dört bir yanında 251 etkinlik düzenlendi.

Verimlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, İşletmelerde Verimlilik konusundan İş Yaşamında Gerilim ve Strese, Türk İmalat Sanayinin Rekabet Gücünden, Zaman Yönetimine, Verimlilik Kültüründen Liderlik ve Takım Çalışmasına kadar 76 konuda konferans verildi. Ayrıca, Büyüme Kalkınma ve Verimlilik; Rekabet İçin İşbirliği: Kümelenme ile Kaynakların Etkin ve Verimli Kullanımı konularında, alanında uzman akademisyenlerin katıldığı pek çok panel gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında televizyon ve radyo programlarını da etkin olarak kullanan MPM, değişik illerde MPM yayınlarının tanıtıldığı sergiler açıp, afiş ve broşürler dağıtarak verimlilik bilincini yaygınlaştırmak için çaba gösteriyor" ifadeleri kullanıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title