Haberler

Mpm'nin Genel Kurulu Yarın Yapılacak

Milli Prodüktivite Merkezi'nin (Mpm) 50.

Milli Prodüktivite Merkezi'nin (MPM) 50. Genel Kurulu yarın hükümet, işçi, işveren kesimleri ile üniversiteler, bilimsel kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yapılacak.

Milli Prodüktivite Merkezi'den yapılan yazılı açıklamada, MPM'nin 50. Genel Kurulu'nun; hükümet, işçi, işveren kesimleri ile üniversiteler, bilimsel kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yarın saat: 10:00'da Merkezin Konferans Salonu'nda yapılacağı bildirildi. Açıklamada, MPM'nin 2010 yılı Faaliyet Raporu ile 2011 yılı İş Programı'nın görüşülerek değerlendirileceği Genel Kurul'da, ülke ekonomisinin verimliliğe dayalı olarak gelişmesi ve büyümesi sürecinde benimsenmesi gereken stratejiler de tartışılacağı, bu konuda MPM'nin yapacağı çalışmalara ilişkin önerilerin geliştirileceği kaydedildi. Açıklamada, Genel Kurul'da ayrıca MPM'nin 2011 yılı Yönetim Kurulu Üyeleri de seçileceği belirtildi. Açıklamada, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün de katılacağı Genel Kurul'da; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar'ın birer konuşma yapmasının beklendiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title