Haberler

Mobiliz ve FiloTürk, Mobiliz A.Ş. Çatısı Altında Birleşti

Güncelleme:

Türkiye'nin araç takip alanında teknoloji lideri Mobiliz ile Türkiye'nin ilk mobil takip operatörü FiloTürk, yeni bir yapılanmaya giderek Mobiliz A.Ş çatısı altına güçlerini birleştirme kararı aldı.

Yeni yapılanmayla birlikte FiloTürk, bir Mobiliz markası olarak yoluna devam edecek.

Mobil veri sistemleri sektöründe entegre sistem çözümleri üretmek amacıyla 2004 yılında kurulan Mobiliz Bilgi ve Teknolojileri A.Ş ile Mobiliz ürün ve hizmetlerinin satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermek amacıyla 2010 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve tek mobil takip operatörü FiloTürk, güçlerini Mobiliz A.Ş bünyesinde birleştirdi.

Yeni yapılanma ile birlikte Mobiliz A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Levent Aydoğan, Genel Müdürlük görevine ise Adil Masaracıoğlu atandı. Pek çoğu kendi sektöründe lider konumda bulunan 10 bini aşkın müşteri portföyü ile Türkiye genelinde 150 binden fazla araca, araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti sunan FiloTürk, Mobiliz A.Ş'nin bir markası olarak faaliyetlerine devam edecek.

Daha güçlü adımlar ile büyümeye devam edeceğiz

Mobiliz ve Filo Türk'ün Mobiliz A.Ş çatısı altında birleşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobiliz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydoğan, Mobiliz'in kurulduğu günden bu yana ihtiyaca özel geliştirdiği çözümler ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörünün öncü şirketi olmayı başardığını vurgulayarak, "Mobil takip sektöründe yirmi yılın üzerinde deneyimli bir ar-ge ekibimiz var. Yeni yapılanma ile birlikte daha da güçlü adımlar atarak, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

En hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz

Yeni yapılanmanın hem şirket hem de sektör açısından önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu ise, "Mobiliz A.Ş olarak Türkiye genelinde 150 bin araçta kullanılan, 10 binin üzerinde çoğunluğu sektör liderlerinden oluşan saygın müşteri portföyüne sahibiz. Türkiye'nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağımız ve satış kanallarımız ile en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz ve 2018 yılında 500 bin araca hizmet sunmayı hedefliyoruz "dedi.

Mobiliz Hakkında

Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş., 2004 yılında Mobil Veri Sistemleri sektöründe entegre sistem çözümleri üretmek amacıyla, bu alanda 20 yıllık deneyim ve bilgiye sahip bir ekip tarafından kurulmuştur.

Şirket, 2004 yılında 2 kişi ile kurulurken, 2013 itibarıyla; 100 kişilik uzman kadrosu ve 10 bini aşkın müşteri portföyü,ihtiyaca özel geliştirdiği çözümleri ve sunduğu hizmet kalitesi ile sektörünün lider ve öncü şirketidir. Levent Aydoğan ve Adil Masaracıoğlu, Türkiye'nin öncü kurumlarında elde ettikleri bilgi birikimi ve deneyimi 2004 yılında birleştirmişler ve Türkiye'de bir sektörün yaratıcısı olmuşlardır.

Mobiliz, imza attığı projeler ve yarattığı ilklerle sektörün oyun kurucusu olmuş ve kısa sürede, araç takip sektöründe hızlı bir büyüme yakalamıştır. Mobiliz, bilişim teknolojisindeki en son yenilikleri takip ederek, kurum ve kuruluşların verimliliğini ve küresel rekabet güçlerini artırma yönünde geliştirdiği teknolojiler ve yarattığı ilk'lerle, kısa sürede sektör lideri konumuna yükselmiştir.

Bir Mobiliz markası olan FiloTürk Araç Takip Sistemi'nin referansları arasında Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, Türkiye İş Bankası, T.C. Ziraat Bankası, Finansbank, Ford, MAN, BP, EnerjiSA, Borusan Lojistik, TÜVTURK, Vestel, Pepsi, Coca-Cola, Erikli, Aytaç, Keskinoğlu, Şen Piliç, Mudurnu, Beşler, Özsüt, Altınmarka, Milangaz, Demirdöküm, Ağaoğlu, TNT, Mağdenli, Alışan, Ceva, Gefco, Acıbadem Sağlık Hizmetleri, Medline, Metro, Nilüfer gibi sektörünün öncü firmaları yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Aydoğan Mobiliz Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title