Haberler

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısını ilgilendiriyor! Arama ve SMS ücretlerine zam geldi

Güncelleme:

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, mobil azami ücret tarifelerine zam kararı aldı. Buna göre, cep telefonundan yapılan yurt içi aramaların dakika ücreti 1,55 TL'ye, yurt dışı aramaların ise 15,42 TL'ye yükseltildi. Her iki ücrete de yüzde 25 civarında zam geldi. Yurt içi sms ücreti ise 1,1 TL'ye çıkarken, yurt dışı SMS ücreti 2,7 TL oldu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) internet sitesinde yer alan karara göre, mobil azami ücret tarifelerinin yenilendi. Böylece BTK'nın Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan kurul kararıyla mobil şebekelerden yapılan yurt içi aramalar için azami ücret dakika başı 1,55 TL'ye, yurtdışı arama ücreti de 15,42 TL'ye çıkartıldı.

YÜZDE 25 ZAM

Önceki tarifede yurt içi aramalar 1,23 TL olarak belirlenmişti. Yurtdışı arama ücreti ise dakika başı 12,23 TL olarak belirlenmişti. Her iki ücrete de yüzde 25 civarında zam geldi.

SMS ÜCRETİ 1,1 TL OLDU

BTK Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan listeye göre yurt içi kısa mesaj ücreti 0,9 TL'den 1,1 TL'ye yükseltildi. Yurt dışı kısa mesaj ücreti ise 2,1 TL'den 2,7 TL'ye yükseltildi. Açma kapama ücreti 54,27 TL'den 68,46 TL'ye, numara değiştirme ücreti ise 53 TL'den 67 TL'ye yükseltildi.

BTK tarafından bugün yayımlanan ve ekim ayı başından itibaren geçerli olan mobil azami ücret Tarifeleri şöyle:

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısını ilgilendiriyor! Arama ve SMS ücretlerine zam geldi

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (2)

VATANDAŞ:

oh oh koy koy. suyundan da koy

4
0
yanıtYanıtla
Rick Grimes:

Hahaha acaba merak ettim smslerde mi dolarla mazotla mi çalisiyor hahaha ne lüzumsuz bir zam haberi Kemal Sunal haklıymış zam zam zam nereye kadar abi 5500 asgrari ücret eee ne yapsın bu gariban

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title