Haberler

Merzifon OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda, OSB'nin mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) Yönetim Kurulu toplantısı Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Osb Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, Altuntaş, tarafından OSB'nin mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.

Kaymakam Güldoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, Merzifon'un yatırım öngörülen ve yeni istihdam vaadinde bulunulan bir şehir olduğunu, her geçen gün gelişen Merzifon OSB'nin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

Üretime ve istihdama katkı sağlayan yatırımcıların her zaman destekçisi olduklarını vurgulayan Güldoğan, OSB'nin daha çok büyümesi, daha çok gelişmesi, daha çok üretmesine yönelik çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantı, görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Ali Güldoğan OSB Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title