Haberler

Merkez Bankası Başkanı'nın ilk icraatı Ağbal'ın atadığı bürokratı görevden almak oldu

Güncelleme:

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun ilk icraatı, Ağbal'ın atadığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hüseyin Aktay'ı görevden almak oldu. Kavcıoğlu, Aktay'ın yerine ise yine Ağbal'ın kızağa çektiği Doğan Başar'ı atadı.

Naci Ağbal'la arası açık olduğu öne sürülen Kavcıoğlu'nun piyasalara güven kazandırmak adına ilk icraatının ne olacağı merakla bekleniyordu. Sözcü'de yer alan habere göre, Kavcıoğlu, ilk icraatında eski Başkan Naci Ağbal'ın göreve getirdiği İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hüseyin Aktay'ı görevden aldı.

AĞBAL'IN KIZAĞA ÇEKTİĞİ İSMİ ATADI

Henüz piyasalara dönük bir hamle yapmayan Kavcıoğlu, Aktay'ın yerine ise Ağbal'ın görevden alıp kızak görev olan danışmanlığa çektiği İnsan Kaynakları Genel Müdürü Doğan Başar'ı yeniden atadı.

AĞBAL OCAK AYINDA GÖREVDEN ALMIŞTI

Ağbal, genel müdürlükte birinci yılını henüz dolduran Başar'ı geçen ocak ayında görevden alıp danışmanlık pozisyonuna çektikten sonra yerine genel müdür yardımcısı Hüseyin Aktay'ı vekaleten atamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası Naci Ağbal Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Hüsnü:

Helal olsun adam gelir gelmez hemen icraatlara başladı ve dolar 8 TL ye kadar düştü. İşte ekonomi böyle yönetilir, işi bilen adamı başa getir sana doları 8 TL den 9 TL ye hatta 10 TL ye düşürür.

67
9
yanıtYanıtla
Harvey Specter:

Hüsnü beni sesli güldürdün ya Helal olsun sana Şirkette bu adam neden kendi kendine gülüyorsun diyorlar :)

yanıt4
yanıt1
Mine:

Sen olsan ne yapardin?Sorsan ilkokul diploman yoktur ama oyle bilirsiniz oyle bilirsiniz herseyi.Adamlar kac universite bitirir nerelerde gorev yapar ama sizin kadar bilmez dimi

yanıt4
yanıt10
aa:

son cümleniz mantıksız olmuş, doları 8 TLden 9 TL ye hatta 10 TL düşürür!!!!!

yanıt1
yanıt17
nsrn:

AA çok zekisin .

yanıt5
yanıt3
oguz:

yetkısi olanın bilgisi yok. bilgisi olanın yetkısı yok sözü ne kadar dogru söylenmiş

40
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

TARIM BAKANIAİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI DEĞİŞMELİ

18
2
yanıtYanıtla
Para para:

Baştaki değişmediği sürece gerisi fasa fiso o kadar

yanıt9
yanıt5
Deli Oğlan...:

ALLAH ım Sonumuzu Hayreyleye İNŞALLAH. . . Naci AĞBAL ın nesi vardı ki görevden aldın Reis!!?? İNŞALLAH ne yaptığının ve niçin yaptığının farkındasındır. . . !! Yani İNŞALLAH değişiklikler TÜRKİYE nin hayrınadır. . . . Döviz, Borsa ve Altına bakılırsa hatalı bir değişiklik gibi . . . Ama en iyisini YÜCE ALLAH BİLİR. . . ALLAH ım Sonumuzu Hayreyleye. . . İNŞALLAH. . . . . . . . . . . . . . .

12
6
yanıtYanıtla
Mert:

Yüzünde meymenet yok.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title