Haberler

Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Nureddin Nebati o sözlerine açıklık getirdi

Güncelleme:

Milletvekili seçimleri öncesinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mersin'de yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu. Nebati'nin sözlerinin hedefinde şu an Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Nebati, "Mehmet Şimşek'in, ortak ve sarsılmaz değerlerimize, bayrağımıza ve milletimize olan bağlılığını sorgulamak da kimsenin haddi değildir" dedi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin seçim öncesinde Mersin'de yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu. Nebati'nin servis edilen görüntülerde sarf ettiği "Sen kim oluyorsun da beni İngiliz vatandaşı bir maliyeciyle karşılaştıracaksın" sözleriyle şu an Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'i hedef aldığı iddia edildi.

HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Mersin Milletvekili Nebati, sözlerinin yeniden gündeme gelmesi sonrasında sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Kullandığı ifadenin yaptığı konuşmadan kesilip alındığı belirten Nebati, cümlenin bambaşka bir bağlamda servis edildiğini aktararak orada Mehmet Şimşek'i kast etmediğini aktardı.

"BAĞLILIĞIMIZI SORGULAMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR"

Bakan Nebati yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu konuda son günlerde bazı troll hesaplardan paylaşımlar yapıldığını görüp ciddiye almamıştım ancak bir gazeteci olarak siz işin aslını öğrenmek istersiniz diye düşünüyorum. Bu cümlem seçim döneminde Mersin'de yaptığım bir konuşmadan kesilip alınmış ve bambaşka bir bağlamda servis edilmiş. Oysa konuşmanın tamamı dinlenirse, benim orada esasen İngiliz tefecileri, Amerikalı danışmanları adeta birer kurtarıcı gibi gören Kılıçdaroğlu'nun CHP'sini, ithal reçetelerden medet uman Akşener'in İYİ Parti'sini, yani 7'li Masanın zihniyetini açık bir dille eleştirdiğim zaten çok net ortadadır. Öte yandan Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek'in, ortak ve sarsılmaz değerlerimize, bayrağımıza ve milletimize olan bağlılığını sorgulamak da kimsenin haddi değildir."

Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Nurettin Nebati o sözlerine açıklık getirdi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Milletvekili Seçimleri Nureddin Nebati Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Sosyal Medya Milletvekili Maliye Mersin Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

albatros :

yavaş dönün ümmet yetişemiyor :))

124
36
yanıtYanıtla
Mutlu Mesut:

Şimdi akıl mantık var. Bu dedikleri gibi olsa Erdoğan'a sen kimsin ki yerime bilmem kimi getireceksin demiş gibi olur! Eski dönemde de yenisinde de aynı davanın adamı bunlar. Böyle bir şey mümkün olamaz, tamamen algı!

53
41
yanıtYanıtla
Klm :

Sayın nebati bey kusura bakma bir makama yakışmıyorsun Bir ağırlığın yok her yerde gereksiz söz sarf ediyorsun sen ve senin zihniyetinde olanlar ne oldum delisi,gördük İŞTE kısa sürede olsa seni sırf medyatik olma içinde sıfatınız var.

69
5
yanıtYanıtla
Nahit Bayraktar:

bunca insanın ahını aldınız sizinle aynı düşüncede olmayanları terörist ilan ederken bu kadar hashas değildiniz emin olun sizden daha dürüst ve milliyetciyiz bundan kimsenin kuşkusu olmasın yalanların her veya geç cıkma gibi bir gerceği var

51
16
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Aynı düşüncede olmayan kimse terörist ilan edilmedi. Kandildekilerin destekledikleri terörist ilan edildi. O beyni biraz kullanın artık...

yanıt1
yanıt6
Hsn:

Aynı görüşte olmayanlar neden terörist ilan edilsin ama teröristlerle işbirliği yapanlar onları destekleyenler tabiki teröristtir.ona göre kendine pay biç

yanıt0
yanıt1
Mehmet Varol:

Sayın nebati iyi bir bakandın ama aklımda güldüren hallerin kaldı. yerkapma olayına güldüm, gözlerime bakın dedidn onada güldün. Tiyatro yav

43
6
yanıtYanıtla
MM Kara:

Türkiye'min talihsizliği bu adamı bakan koltuğunda görmekti.

37
8
yanıtYanıtla
Miray Selcuk:

Bu nasıl maliye bakanı olmuş. Nasıl yapılmış. Yazık yazık.

39
4
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Gözlerdeki ışık parlamaz olmuş.

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title