Haberler

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Sicil Akademisine En Çok Katkı Sağlayan Oda Olarak Ödüllendirildi

Güncelleme:

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), TOBB Sicil Akademisine en çok katkı sağlayan odalardan birisi olarak plaketle ödüllendirildi. MATSO, Ticaret Sicili Müdürlüğünde üyelere kaliteli hizmet verdiğini belirtti.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), TOBB Sicil Akademisine en çok katkı sağlayan odalardan birisi olarak plaketle ödüllendirildi.

TOBB ile Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü iş birliği ile Ticaret sicili müdürlüklerinin uygulama birliğinin sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Sicil Akademisi kuruldu. Sicil Akademisinin kurulmasının ardından II. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansman Toplantısı TOBB Konferans Salonu'nda düzenlendi. Toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar, TOBB yetkilileri, Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile Türkiye genelinden Ticaret sicili müdürlüğü personelleri de katılım sağladı. 'Ticaret Sicili Müdürlüğü'nde Hizmet Kalitesini Artırmak', 'Şirket Uygulamalarında İyi Uygulamaları Yaygınlaştırmak' gibi başlıklarda bilgiler verildi. Bunun yanı sıra programda ayrıca, bilgi birikimini kurumsallaştırmak için kurulan 'Sicil Akademi'nin de tanıtımı gerçekleştirildi.

MATSO'ya plaket"

Toplantıda MATSO kurulan Sicil Akademisine en çok katkı sağlayan odalardan birisi olarak plaketle ödüllendirildi. MATSO Ticaret Sicili Müdürü Mehmet Külahlı plaketi, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar'ın elinden aldı. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Oda olarak üyelere daha iyi hizmet verebilmek için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirterek üyelerin MATSO'nun tüm birimlerde olduğu gibi Ticaret Sicili Müdürlüğünde de kaliteli hizmeti kısa sürede alabildiklerini söyledi.

Başkan Güngör, "MATSO olarak üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerine maksimum düzeyde cevap verecek proje ve faaliyetlerle, hizmet odaklı çalışmalarımıza artan bir ivme ile devam edeceğiz. Ticaret Sicili Müdürlüğünde üyelerimize kaliteli bir hizmet veriyoruz. Odamızda verdiğimiz kaliteli hizmetin yanı sıra TOBB Sicili Akademisine en çok katkı sağlayan odalardan birisi olarak plaketle ödüllendirildik. Bu başarı MATSO ve Ticaret Sicili Müdürlüğümüzün ilçemiz ekonomisi için verdiğimiz emeklerin karşılığının somut olarak aldığımızın bir göstergesidir. 365 Oda ve borsa arasından 20 Oda Ticaret Sicili Müdürlüğüne verilen plaketin alınmasında emeği geçenlere teşekkürler" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title