Haberler

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Hububat Ekili Alanlarda Fenolojik Gözlemler Yaptı

Güncelleme:

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, hububat ekili alanlarda ekim dönemi sonrası çıkış durumları ile ilgili fenolojik gözlemlerde bulundu. İl Müdürü Emre Yeniay, hububat üretim alanlarında arazi kontrolleri yaparak çiftçilerin ekim durumunu değerlendirdi.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hububat ekili alanlarda ekim dönemi sonrası çıkış durumları ile ilgili olarak fenolojik gözlemlerde bulunulduğu bildirildi.

Konuyla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, " İl Müdürümüz Emre Yeniay ilimiz hububat üretim alanlarında arazi kontrolleri çalışması çerçevesinde buğday, arpa gibi ilimiz ve ülkemiz açısından stratejik öneme sahip ürünlerin ekim dönemi sonrası çıkış durumları ile ilgili olarak fenolojik gözlemlerde bulundu. Mevsim şartları sebebiyle hububat ekimi yapamayan çiftçilerimizin ekim yaptıkları belirlendi" ifadelerine yer verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kütahya Yeniay Tarım Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title