Haberler

Kurtlar Vadisi Yüzünden İki Belediye Birbirine Girdi

Güncelleme:

Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film şirketine ait binanın çatısını Üsküdar Belediyesi kurtardı. İBB'nin itirazına rağmen imar planları değiştirildi.

Kurtlar Vadisi' başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısı Üsküdar Belediyesi ile Büyükşehir arasında sorun oldu. 3 Katlı binaya alan açabilmek için Üsküdar Belediyesi tarafından hazırlanan "özel plan" teklifi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geri döndü.

BÖLGEDEKİ TÜM PLANLAR DEĞİŞTİ

Belediye bu kez bölgedeki tüm binaların çatısıyla ilgili değişikliğe giderek yeni teklifi İBB'ye gönderdi. CHP'nin itiraz ettiği yeni teklifte bölgedeki tüm binaların çatıları için imar planlarına "1 metre parapet yapılabilir ve çatı döşemesi bu parapet üzerinden başlatılabilir. Çatı eğimi yüzde 45'i geçemez" notunun düşülmesi önerildi. Böylelikle çatı katında ekstra alan kazanıldı.

CHP KARŞI ÇIKTI

Teklif ilçe meclisinden CHP'li meclis üyelerinin "ret" oyuna karşın AK Parti'li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilerek İBB'ye gönderildi. CHP'li Meclis üyesi Nezih Küçükerden teklife "plan bütünlüğünü bozduğu, yoğunluk artışı getirdiği ve planlara aykırılık içerdiği" gerekçesiyle ret oyu kullandıklarını söyledi. (Kaynak:Cumhuriyet)


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Necati Şaşmaz Pana Film Emlak Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

moskovali ibrahimMobil-ANDROID:

bu ce he pe zihniyeti ne kadar bozuk zihniyet kendine nasil geliyorsa oyle istiyorlar vatandas millet umrunda degil bunlar rusyaya politka yapmaya gelseler putin bunlari kovalar ulkeden ulkeye yarar yerine zarar veriyor diye.

12
8
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

NE GÜZEL AKP İSTEDİĞİ GİBİ İMAR PLANLARINDA OYNASIN ZATEN RANTTA BURDA VAR.

6
7
yanıtYanıtla
Memati Polat Abdüleyn:

Bu üçlü var ya bu üçlü Filistin ve Irakta dış mihrakları nasıl dize getirdi hatırlıyormusunuz. Bunlar gerçek Osmanlı torunları.

8
3
yanıtYanıtla
bu Tipsizler:

ya bu kurtlar vadi Taklitci ! Tipsizler, Neden bu hain ve kalleş ! Teröristler''e SALDIRMIYORLAR.

4
5
yanıtYanıtla
bu Tipsizler:

ya bu kurtlar vadi Taklitci ! Tipsizler, Neden bu hain ve kalleş ! Teröristler''''e SALDIRMIYORLAR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title