Haberler

Kula Kaymakamı Cemar Mermer & Traverten'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Cemar Mermer & Traverten'i ziyaret ederek firma hakkında bilgi aldı ve özel hediyeler aldı.

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, esnaf ziyaretleri çerçevesinde 40'dan fazlaya ülkeye yaptığı ihracat ve geniş ürün yelpazesiyle uluslararası pazarda önemli bir pay sahibi olan Cemar Mermer & Traverten'i ziyaret ederek firmanın yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Cemar yetkilileri, ziyaret sonunda Kaymakam Özdemir'in traverten taşına işlenmiş fotoğrafı ile forma sponsoru oldukları Manisa FK'nın formasını Kaymakam Özdemir'e hediye etti.

Kurum ve esnaf ziyaretleri çerçevesinde Kula'da bir süredir ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Kula'dan dünyanın dört bir yanına ihracat yapan, istihdam odaklı çalışmalarıyla ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayan Cemar Mermer & Traverten'i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve Genel Müdür Yusuf Yalçın tarafından karşılanan Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Cemar'ın yetkilileriyle bir süre sohbet etti. Firmanın ocak ve fabrika bölümlerini de inceleyen Kaymakam Özdemir, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ve Genel Müdür Yusuf Yalçın'dan mermer ve travertenin üretimi, işlenişi ve dünyaya yapılan ihracat yelpazesi ile ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Özdemir'e özel hediyeler

Ziyaret sonunda Cemar Mermer ve Traverten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, traverten taşına işlenmiş ve Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir'in fotoğrafının yer aldığı tabloyu Kaymakam Özdemir'e hediye etti. Genel Müdür Yusuf Yalçın ise, Cemar'ın forma sponsoru olduğu ve Trendyol 1. Lig'inde mücadele eden Manisa FK'nın formasını Kaymakam Özdemir'e hediye etti.

İç piyasaya da açılan Cemar Mermer'in Kula'da geniş bir istihdama yer vermesi, sadece Kula'da değil Manisa ve Türkiye'nin dört bir yanında da birçok branşa destek sağlamasından dolayı teşekkür eden Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Kula'nın böyle bir değere sahip olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek firma yetkilileri ve personellere kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemar Mermer & Traverten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ise, Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir'e teşekkür ederek Kula'da yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşen vazifeyi getirmek için daima hazır olduklarını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Özdemir Ömer Kula Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title