Haberler

Krizi Aşmanın İnce Detayları

Rotary Kulübü, Kriz Yaşayan Sanayicileri Panelde Biraraya Getirdi. Panele 80 İşadamı Katılırken Krizi Aşma Yöntemleri Masaya Yatırıldı.

Rotary Kulübü, kriz yaşayan sanayicileri panelde biraraya getirdi. Panele 80 işadamı katılırken krizi aşma yöntemleri masaya yatırıldı.

MANİSA Rotary Kulübü’nün şirket yönetimlerinin kriz ortamındaki değişkenliği konusunda üyelerini aydınlatmak ve 5.3 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip organize sanayi bölgesindeki işadamlarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği panelde, krizi aşma yöntemleri ve püf noktaları anlatıldı. Manisa OSB’deki panele Rotary 2440. Bölge Rotary Yöneticileri Liderleri Araştırma Komisyonu Başkanı Memiş Yılmam, İstatistikçi ve Yönetim Sistemleri Danışmanı Yılmaz Altaş ve psikolog Yalçın Kireşçi konuşmacı olarak katıldı, 80 işadamı izledi. Kulüp Başkanı Tevfik Özbay, kriz ortamının bilgi yetersizliği yüzünden daha da karmaşıklaştığını belirterek, “Öyle olunca büyük resmin ayrıntı ve dinamiklerini görmek zorlaşıyor. Bu krizi fırsatlara çevirecek potansiyellere sahibiz, ama beceriye sahip miyiz? sorusu çok önemli” dedi. Eğitmen Memiş Yılmam, krizlere doğru tepki vererek krizlerden fırsatla çıkan işletmeler olduğunu vurgulayarak, “Kriz ortamında tüm işletmeler aynı yönde ilerlemiyorlar. Krizi akıllı yönetenler, bunu fırsata çevirebiliyor”dedi. Psikolog Yalçın Kireşçi iş yaşamında yöneticilerin kriz ortamında “tehdit” algısı nedeniyle işletmelerinde yaşamlarını “güven” içinde sürdürememe endişesine kapıldıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title