Haberler

Koçarlı Belediyesi, Kapalı Pazaryeri Projesi İçin Çalışmalara Başladı

Güncelleme:

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, TARİŞ Pamuk Kooperatifi'nin bulunduğu alanda hayata geçecek olan kapalı pazaryeri projesi için düğmeye bastı. İmar düzenlemeleri tamamlanan Tariş alanında ilçeye modern kapalı pazaryeri kazandırılması amacıyla proje çalışmaları başladı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, TARİŞ Pamuk Kooperatifi'nin bulunduğu alanda hayata geçecek olan kapalı pazaryeri projesi için düğmeye bastı.

Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan, imar düzenlemeleri tamamlanan Tariş alanında ilçeye modern kapalı pazaryeri kazandırılması amacıyla proje çalışmalarının başladığını duyurdu.

Koçarlı'da her fırsatta Cumhuriyetin 100. Yılı çerçevesinde yeni yatırımlar ve ilçe halkının hayatını kolaylaştıracak hizmetlerle buluşturmaya büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Kaplan, kapalı pazaryeri projesi için de harekete geçti. Tariş kooperatifinin bulunduğu 4 bin 600 metrekarelik alan üzerinde etrafında dükkanlarla birlikte kapalı pazar yeri yapmak için proje çalışmaları başlatan Başkan Kaplan, makamında Bircan Mühendislik Yüksek İnşaat Mühendisi Muaz İbrahim ve Mimar Emin Bircan ile bir araya geldi.

Projeyle ilgili olarak İbrahim ve Bircan ile istişarelerde bulunmasının ardından açıklama yapan Başkan Kaplan, projenin şekillenmesinin ardından en kısa sürede çalışmalar başlayacaklarını belirtti. Hedeflerinin yerel seçimlerden önce projeyi de tamamlayıp hizmete açmak olduğu belirten Başkan Kaplan, "Koçarlımızın uzun yıllardır ihtiyacı olan kapalı pazaryerini de ilçemize kazandırmak inşallah bize nasip olacak. Oradaki imar düzenlemelerinin ardından hızlı bir şekilde projenin üzerine eğilmiştik. Netice itibariyle geldiğimiz noktada proje çalışmalarına da başlamış bulunuyoruz. En kısa sürede proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından işe koyulacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Nedim Kaplan Pazaryeri Koçarlı Tariş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title