Haberler

Kırıkkale'deki Savunma Sanayi Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde özel bir şirkete ait savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonrası büyük hasarın oluştuğu fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Savunma sanayi fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

KIRIKKALE - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde özel bir şirkete ait savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonrası büyük çapta maddi hasarın oluştuğu fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki yeni sanayi sitesi alanında bulunan savunma sanayi üzerine faaliyet gösteren özel bir şirkete ait fabrikada yangın çıktı. Fabrikadan yükselen dumanlar şehrin bir bölümünü kapladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kırıkkale ve Yahşihan Belediyelerinin itfaiye ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün TOMA'ları ile yangına müdahale edildi. Yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı. Su ve köpüklerle de fabrikada yapılan soğutma çalışmasının ardından, olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlattı. Yangın sonrası büyük çapta maddi hasarın oluştuğu fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kırıkkale Yahşihan İtfaiye 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title