Haberler

Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği saray tamamlandı! Daha şimdiden emlak piyasasını da hareketlendirdi

Güncelleme:

Türkiye'de bankacılıktan medyaya, gayrimenkulden perakendeye kadar bir çok yatırımda bulunan Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği sarayın yapımı tamamlandı. 3 bin metrekarelik meclis odaları ve 500 metrekare büyüklüğünde toplantı odalarının yer aldığı kompleks gayrimenkul piyasasını da etkiledi. Emlakçılar, bölgedeki arazi ve villaları pazarlarken "Katar Emiri'ne komşu" ifadesini kullanıyor. Sarayın ön tarafı deniz ve Osmangazi Köprüsü, arka tarafı ise orman manzarasına sahip.

Son yıllarda Türkiye ile yakın siyasi ve ekonomik ilişki içinde olan Katarlılar, gayrimenkulden finansa, sanayiden medyaya kadar birçok alanda yatırıma imza attı. Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani, Türkiye'ye her geldiğinde yeni alımlar yaptı.

Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği saray tamamlandı! Daha şimdiden emlak piyasasını da hareketlendirdi

SANİ HANEDANI'NIN YALOVA'DA YAPTIRDIĞI SARAY TAMAMLANDI

Digiturk, Finansbank, Abank, Borsa İstanbul, Beymen, Network, BMC, İstinye Park, Antalya Limanı, SeaPearl Ataköy, Banvit'ten hisse alan ve son olarak Doğuş Holding'in yeme-içme şirketlerinin çatı kuruluşu olan "d.ream"e ortak olan Katar'ı yöneten Sani Hanedanı'nın Yalova'da yaptırdığı saray tamamlandı.

Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği saray tamamlandı! Daha şimdiden emlak piyasasını da hareketlendirdi

3 BİN METREKARELİK MECLİS ODALARI YAPTIRILDI

Bir inşaat şirketiyle anlaşarak Altınova ilçesi Kaytazdere mevkiinde toplam 10 bin metrekare büyüklüğünde iki parselde bir saray kompleksi inşa ettiren Katar Kraliyet Ailesi, komplekste 3 bin metrekarelik meclis odaları da yaptırdı. 3 bin metrekarelik konaklama alanı bulunan komplekste 500 metrekare büyüklüğünde toplantı odaları da var. Bölgedeki en büyük ve görkemli yapı olan saray, mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği saray tamamlandı! Daha şimdiden emlak piyasasını da hareketlendirdi

GAYRİMENKUL PİYASASINI DA ETKİLEDİ

Sözcü gazetesinin haberine göre Katar Kraliyet ailesi adına inşa ettirilen saray Kaytazdere'deki gayrimenkul piyasasını da etkiledi. Emlakçılar, bölgedeki arazi ve villaları pazarlarken "Katar Emiri'ne komşu" ifadesini kullanıyor.

Katar Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da inşa ettirdiği saray tamamlandı! Daha şimdiden emlak piyasasını da hareketlendirdi

ÖN TARAFI OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NÜ GÖRÜYOR

Katar Kraliyet ailesi için inşa ettirilen sarayın ön tarafı deniz ve Osmangazi Köprüsü, arka tarafı ise orman manzarasına sahip. Binaların yapımının tamamlandığı projede peyzaj çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Yalova Katar Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Adem aln:

Yalovayida arap yaptik, sonra diyecekler ki bize niye oy vermiyorsunuz,biz satana degil sahip cikana vericez oyu.

409
52
yanıtYanıtla
Burhan Kaplan:

Sanki adamlar gelse 3 yerine 5 verse senin malına kalkıp adama ''yok arkadaş arapa mal yok ben ucuza satar kendi insanıma satarım'' diyen insanlardan oluşan bi milletiz de :D Komik duruma düşmeyin şöyle laflar kullanıp...

yanıt16
yanıt45
alperenlive:

Gelsin yatırım yapsınlar fabrika açsın şirket kursun, kulüp satın alsın malikane yaptırsın ne var bunda. İngiltere ve amerikan başkanları körfez sermayesini kendi ülkelerine çekebilmek için arap kıyafeti giyip kılıç dansı yapıyorlar bunları görmemek için akılsız olmak lazım.

251
179
yanıtYanıtla
sem sem:

Yalovaya geldiğinizde türkçe konusan gorunce mutlu olursunuz sanki yurtdısında Türk birileriyle karsılasmış gibi yalovanın net % 60_70i belki fazlası araptır maalesef bu gidişle memleketi sata sata bitirecez en sonunda

362
52
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Senin bu ülkeye ne hayrın olmuş nankörlükten başka utanmaz edepsiz.Senin gibi fesat nankörleri bu ülkeden sepetlesek ülke huzur bulur

yanıt53
yanıt318
Gelir Geçer Her şey:

Mikail sen George Orwell'in Hayvan Çiftliğindeki domuzların muhafızlarına benziyorsun

yanıt79
yanıt11
Ic Minnak:

Tarih sayfalarındaki başlık belli yağma ve talan dönemi.

257
36
yanıtYanıtla
Osman Kara:

Peki hadi bunlar kararlı değil mi peki boğazda Almanlarin, Fransizlarin, ingizlerin onlarca binalari var bunlar için neden bir yorum yapmıyorsunuz?

107
115
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Ben hepsine karşıyım. Ne olacak şimdi.

yanıt55
yanıt5
Sessiz Sessizz:

Bi halta yaramayan insanlar ne bos yorum yapar olmus. Yok Yalova araplasmis vs vs Bu olay her ulkede olur. Ve senin ulkende bu yatirimlarin olmasida guzel. Her halti siyasallastirmayin.

72
130
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title