Haberler

Katar'da Bir Holding Trabzonspor'un Yüzde 50'si İçin 250 Milyon Dolar Teklif Etti

Güncelleme:

El Cezire televizyonu, Katar Emiri ailesine ait bir holdingin Trabzonspor'un yüzde 50'sine 250 milyon dolar teklif edeceğini duyurdu.

Dünyada birçok ligde gördüğümüz sahiplik politikası Türkiye'ye de geliyor. Yabancı sermayeye satılması gündemde olan Başakşehir için gelişmeler yaşanmasını beklerken, Trabzonspor için bomba bir iddia gündeme düştü.

El Cezire televizyonu, Katar Emiri Ailesine ait bir holding'in Trabzonspor'un yüzde 50'sine 250 milyon Dolar teklif edeceğini duyurdu.

1.5 YILDIR TAKİPTELER

Katar'ın zengin iş adamlarından Muntag Al Gafy, 1.5 yıldır gerek Trabzon'u gerekse de Trabzonspor'u inceliyor ve takip ediyor.

Hatırlanacağı üzere Katar ve Trabzonspor cepheleri yeni stadın yapımında da ortak hareket etmişti. Ayrıca Katar bankası QNB, halihazırda Karadeniz ekibinin forma sponsoru. (Turkfutbol.com)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Trabzonspor El Cezire Türkiye Katar Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Mehel:

Kulüp 10 milyon dolar transfer bütçesi ayırıyor. Fazla para istiyorsan oyuncu sat diyor. Katarlılar ortalama her yıl 70-80 milyon $ bütçe ayırır. Bu da en az, düşünün. İlk 3 yılda bırakın Türkiye şampiyonluğunu, Şamp. Ligi hariç Avrupa liginde final hesapları yaparsın. Formada ayyıldız, takım Trabzon şehrinin, gelen ülke puanları ise Türkiye nin... Sahibi ha Ahmet olmuş, ha Ahmed. Avrupa da senin şehrinin reklamı yapılacak. M.United, M.City, Chelsea gibi takımlar satıldı. Bak adamların 2 oyuncusu senin tüm oyunlarını satın alıyor. Bu gururda neyin nesi? İstanbul takılarından daha iyi ve genç oyuncular alırsan, onlara ancak öyle kafa tutabilirsin. Oynamayan Sosa ile milyon dolarlık sözleşme uzatarak değil.

7
1
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

memleketin takımını da satacaksanız, trabzonspor git yunan liginde oyna

1
7
yanıtYanıtla
BAMBAM:

Bizim takım o kadar etmez. Arsa fiyatları istanbulun 10 da biri. Ayrıca futbolcularımız sudan ucuz. 75 milyon dolara el sıkışın.

2
6
yanıtYanıtla
forza:

Aslında olumlu bir durum kulüp borcundan kurtulmuş olur ve dahada güçlü bir şekilde transferler yapma imkanı olmuş olur. Sonuçta katar ülkesi petrolün bol olduğu ve gelir düzeyi çok yüksek olan ve milyar dolarla oynayan bir ülke olumlu bir glişme Trabzonsporumuz için hadi hayırlısı kulüp için.

5
3
yanıtYanıtla
ESAD:

Bu çok güzel olur.Hem Trabzonspor borçlarından kurtulur hemde sırtını zengin bir holdinge dayamış olur.Bence Trabzonspor için bulunmaz firsat.

7
0
yanıtYanıtla
TAYFUR SSC:

Trabzon''da araplara satılacak ne kaldı acaba bi düşünelim :S

1
5
yanıtYanıtla
Karadenizli:

Yazik koca trabzonsporu bu hale dusurenler utansin bn 40 yillik taraftarim boyle rezillik gornedim

3
2
yanıtYanıtla
levent:

nerde o günler keşke alsalarda bizide bu dertten kurtarsalar belki bi şampiyonluk görürüz

4
1
yanıtYanıtla
ff:

sat gitsin

5
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Ya boş boş konuşmayın elbetteki satılsın bırakın bu atletic bilbao kafasını en azından borç bacağından kurtulur ve kaliteli transfer anlagışı gelir,hatta sadece bizi değil diğer kluplerde satılsın kalite artar dahası hepsi borç batağında ve paralar suyunu çekmiş vaziyette ligimiz o kadar kötü ki uganda 3.amatör ligiyle aynı ayarda

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title